Keittiöstä vielä

keskiviikko 28. marraskuuta 2012
No huh huh kun meinasin mennä ihan sekaisin tuosta kuvatilan loppumisesta.. Gmailissa pitäisi olla tilaa vaikka kuinka paljon, mutta miksi blogger ei osaa käyttää sitä? Loin sitten toisen J-profiilin ja meitä on nyt kaksi kirjoittajaa. J & J :) Äsken ei vielä hymyillyttänyt tämän säätämisen kanssa..

Edellisen postauksen keittiökuvat olivat niin kolkkoja, että pakko oli tehdä jotakin. Ei tämäkään nyt paljon ole, mutta mielestäni eteenpäin! Vierashuoneen ja keittiön valaisin vaihtoivat paikkoja ja keittiö sai myös verhot. Ehkä jo vähän pehmeämmän näköistä? :)


Pöydän olisi jo aika vaihtua uuteen. Ja tuolit taitaisi tarvita uudet päälliset tai verhoilun. Mutta näillä nyt mennään. Jouluksi laitetaan sitten valkoinen pöytäliina! :)

2 kommenttia

  1. Nuo verhot tekivät kyllä todella paljon, tuli heti pehmeyden tuntua. Oletteko miettineet mattoa pöydän alle? Vai vieläkö lapset sotkevat niin paljon, että on helpompi siivota pelkkää laittiaa (näin meillä aikakin oli, silloin kun lapset olivat pieniä...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen miettinyt mattoa, mutta luopunut siitä ajatuksesta juurikin tuosta syystä :) Jollei sitten löytyisi sellaista mattoa mikä pysyy tiukasti suorana ja se olis yhtä helppo imuroida ja puhdistaa kuin lattiakin.. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥