Etuovelta talon perälle?

sunnuntai 18. marraskuuta 2012
Ohhoh. Viikon blogitauko tuli ihan itsestään. On ollut töitä ja menoja ja väsy. Nytkin väsyttää. Iltavuoroon taas kuitenkin meno. Väsyttäähän se tietenkin kun ulkona on niin pimeää ja synkkää. Ei lunta missään ja koko ajan on märkää. Onneksi iltaisin sytytetyt kynttilät tuovat piristystä ja lämpöä. Ja tätä sunnuntaiaamupäivän postausta kirjoitan takkatulen rätinässä. Tuosta masentavasta maisemasta huolimatta on kuitenkin mitä odottaa. Tulisipa jo se talvi ja mahtavat valkoiset hanget! Ja joulu. Onneksi pikkuhiljaa voi jo lisätä valosarjoja sinne tänne :)

Tässä postausaiheita miettiessä ajattelin, että tekisin sellaisen esittelyn meidän talosta. Tässä on syksyinen kuva etuterassilta näin ensimmäiseksi. Esittelyyn kuuluisi myös pohjapiirrustus, jotta saisitte kokonaiskuvan talostamme. Miltäs se kuulostaisi?


8 kommenttia

 1. Tosi kiva idis! Ja hahmottaminen on helpompaa, kun on pohjakuva.

  VastaaPoista
 2. Kivalta kuulostaisi. Minusta on mukava saada kokonaiskuvaa

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalle postausidealle, tulen ehdottomasti lukemaan! Minullakin on ollut mielessä jotain samantyyppistä, kun pohjapiirrosta on aina välillä kyselty, se kun ei ihan nykyrakentamiseen verraten kovin perinteinen ole. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä! Tosin tämä meidän pikkuruinen talomme ei kyllä ole unelmien pohjaratkaisu. Olisipa kiva esitellä sellainen mikä on oikeasti omien toiveiden mukainen! Laitahan sinäkin vireille! :)

   Poista
 4. Hyvältä kuulostaa, kuveja tänne vaan! :) Ja tsemppiä arkeen, täälläkin väsy kokoaikainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun innostuitte tästä ideasta. Ensin ajattelin, että haluaakohan kukaan nähdä :) Jospa se väsymys helpottaa jossain vaiheessa!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥