Keittiö

lauantai 24. marraskuuta 2012
Seuraavana taloesittelyssä vuorossa keittiö. Ihan tavallinen keittiö, joka voisi olla kyllä minun mielestäni jotain ihan muuta. Olisipa se täysin valkoinen ja modernimpi. Siihen yhdistäisin sitten ihan erilaisen pöydän ja pari muutakin ihanaa juttua. Tästä pääset kurkkaamaan aiemman postaukseni keittiöunelmia.

No nyt kuitenkin olemme tässä keittiössä ja tältä täällä näyttää.
Ensimmäinen kuva on otettu eteis/aulatilasta, joten edellisestä postauksesta käännyimme siis vasemmalle. Lopussa taas kuva pohjapiirrustuksesta.
Tässä kohtaa voisin kertoa yhdestä kikasta, jolla sain keittiön ilmeestä hieman simppelimmän ja vähän modernimman. Tuossa kulmakaapissa näette päällä koristelistan. Samanlaiset listat ympäröivät myös keittiön kaappeja. Siitä on jo usempi kuukausi kun tulin siihen pisteeseen, että jotain pientä oli tehtävä. Niinpä aloin purkamaan ja poistin koristelistat kaappien päältä. Ilme keveni ja tykkään muutoksesta, vaikka se ei ole kovin suuri edes.


 Tuo kulmakaappi on saanut mielessäni lähtöpassit jo aikaa sitten. Tilalle tulisi jokin muu kaappi tai vitriini.


Verhoista taisin luopua joskus keväällä. En oikein tiedä mitkä tähän edes sopisi. Onko vinkkejä? Täytyypä miettiä laitanko kuitenkin jouluksi jotkut verhot. Valaisin on itse tuunaamani. Lehtikori on käytännöllinen mutta voisin jo siitäkin luopua. Nuo koukerot häiritsee.. Peili tuo lisää tilan tuntua.

Tällainen "karu" keittiö. Onhan se ihan kiva, mutta kaukana täydellisestä. Kaappitilaakin on liian vähän. Ja yksi tärkeä pointti. Työtasot ovat aivan liian matalalla. En oikein ymmärrä miksi ne on asennettu niin alas. Olisiko stailausvinkkejä tähän keittiöön? Tekstiilit toisivat tietenkin pehmeyttä ja ilmettä.

♥ Mutta nyt kaikille hyvää lauantai-illan jatkoa! ♥


14 kommenttia

 1. Hyvältähän teillä näyttää, siistiltä ja uudelta, mutta niin kuin itsekin sanoit, ehkä tekstiilit toisivat vähän pehmeyttä ja kodikkuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne toisivat. Mutta sitten se, että minkälaiset olisivat tarpeeksi simppelit ja kauniit ja käytännölliset lapsiperheessä. No katsellaan.. :)

   Poista
 2. Keittiö on nätti :) Tykkään väreistä tosi paljon!! Ite asuin vasta kaksiossa, jossa oli keittiö erikseen olohuoneesta, enkä tykänny. Jos mä joskus rakennan itelle talon niin siinä tulee kyllä keittiö ja olohuone melkein samaan tilaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä taas olen kyllästynyt tuohon ruskeaan, vaikka alussa tykkäsin siitä tosi paljon! Niin ollaan itsekin mietitty, että olis toisaalta kiva kun olisivat yhtenäistä tilaa. Toisi lisää avaruutta ja valoa. Mutta sitten toisaalta keittiön sotkut voi jäädä silmiltä piiloon eikä tarvitse niitä olohuoneesta katsella :) Mutta ehkä jos nyt rakentaisin niin ehkä minäkin yhdistäisin ne jollain tapaa.

   Poista
 3. Minä tykkään! Kaunis keittiö!

  VastaaPoista
 4. Nuo lasten istuimet/syöttötuolit on kivat,voitko vinkata mistä ne on hankittu?
  Ei meilläkään ole kaikissa tiloissa vielä verhoja....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Brio Grow -tuolit eikä niitä enää valmisteta. Muutkin ovat niitä kyselleet minulta :) Esim. huuto.netissä olen joskus näitä nähnyt myynnissä tai vastaavilla sivustoilla. Istuin on nahkaa/keinonahkaa (?) ja tuon kehikon saa lapsen kasvaessa pois. Painoraja 100 kiloa joten on kestävää tekoa! Pieni tietoisku :)

   En sitten tiedä löytyisikö vielä jostain lastentarvikekaupasta yksittäisiä kappaleita. Itse hankimme tuolit BabyStylestä.

   Poista
 5. Teillä on niin kaunis ja kodikas koti, mutta ymmärrän että sitä nuorena ja lapsien ollessa pieniä haluaisi lisäneliöitä. Ihan samaa ajattelin minäkin nuorempana. Mutta nyt kun ollaan isukin kanssa kahdestaan, on siivoamista näissäkin neliöissä:) Mutta laitahan ne jouluverhot ikkunaan ja se joululiina pöydälle, olivat kauniit viime joulun aikaan..ollaan tulossa ihan pikapuoliin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitosta vaan! Onhan se. Mutta minkäs sille mahtaa kun maku muuttuu ;) Pitää jotain viritellä :)

   Poista
 6. Kaunis ja selkeä keittiö teillä on, mutta tunnistan kyllä hyvin sen kyllästymisen tai maun muuttumisen, joka saattaa yllättää hyvinkin pikaisesti. Edelliseen kotiimme vaihdoimme pähkinäiset tasot, joista pidin aivan tosi paljon, mutta vuoden päästä uuteen kotiin en olisi voinut kuvitellakaan enää sellaisia tasoja. Nyt on tammiset taost, mutta kuinkakohan kauan miellyttävät ne.. ? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tamminenkin olisi kaunis! Olenkin miettinyt, että jos nyt alan rakentamaan miten koskaan osaan päättää mitä haluan kun ajattelen vain sitä etten kyllästyisi niihin sitten äkkiä..!

   Poista
 7. Kaunista ja ihanan rauhallisen näköinen tunnelma. Listojen poistaminen oli varmasti hyvä ratkaisu! Meille on keittiöt aina asennettu normaalia matalammalle - olen 155 cm pitkä /ja mieskin "vaan" 173 cm) joten ergonominen työskentelytaso mulle on paljon stardardia matalammalla. :)
  Hyvän näköinen tuo pohjapiirrustus, tykkään!
  Mukavaa joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin sitä olenkin muistellut, että olisikohan talon ensimmäinen emäntä ollut melko lyhyt :) Siinä varmaan selitys. Mukavaa joulun odotusta sinnekin!!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥