Habitare-messut 12.-16.9.2012

tiistai 28. elokuuta 2012


Varmaan monet teistä on käynyt aikaisempina vuosina Habitare -messuilla?
Minä menen tänä vuonna ensimmäistä kertaa ja haluan saada sieltä kaiken irti!

Kertokaapa kaikki vinkit mitä siellä kannattaa tehdä ja katsastaa? Mitä ei missään nimessä kannata missata? Kaikki vinkit ja kokemukset ovat tervetulleita :)

3 kommenttia

 1. Mä olen ollut siellä lähinnä töissä joka vuosi, mutta aina siellä vähän on ehtinyt kiertää. Sellaisen vinkin voisin antaa, että monet messuosastot myyvät näytteillä olevat kamat edullisesti sunnuntaina kun messut ovat lopuillaan. Monet varasivat tavaraa ja tulivat sitten lopuksi hakemaan. Siellä oli viimeksi yläkerrassa pientavara myyntiä ja maksupäätteet toimivat huonosti (=ei ollenkaan). Joskus tuota häikkää on meissuilla. Ei tietenkään aina. Eli käteistä kannattaa ehkä varata myös.

  VastaaPoista
 2. Mun vinkit messuille: käteistä rahaa lompsaan, hyvät kengät jalkaan, vesipullo mukaan, kamera kuvausvalmiuteen. Ensikertalaisen tunnistaa siitä, että käsivarret venyy metrin, kun jokapaikasta tulee kerättyä ihanat esitteet mukaan ;) Ota siis hyvä olkalaukku(kassi) mukaan ja kerää matskua valikoiden! Ja nauti päivästä ;)

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille vinkeistä! Hyvä kun muistutitte tuosta käteisasiasta. Se on varmasti totta. Mukavat kengät ovat varmasti paras idea, vaikka tekisi mieli laittaa ihanat konjakin väriset saappaat jalkaan! Ja pitääpä ehdottomasti muistaa tyhjentää muistikortti ja ladata kameran akku ennen messuja.

  Hyviä neuvoja! Kiitos!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥