Torstai

torstai 30. elokuuta 2012
Jo aiemminkin mainitsin, että haluaisin tehdä olohuoneesta sellaisen lämpöisen ja pehmoisen paikan, minne käpertyä viileinä syysiltoina. No mitään muutoksia ei ole tapahtunut, mutta suunta on otettu. Poistin nyt olohuoneesta kaiken turkoosin ja ne pienet ripaukset vaaleanpunaista. Rakastan turkoosia väriä, mutta se saa nyt väistyä syksyn tieltä. Valloilleen jää valkoinen, harmaa, musta ja beige. Niin ja tuo sohvapöytä on oikeasti tv-taso, hyvin huokea sellainen, sieltä ruotsalaisesta.


Ja mistä tietää, että kuvat on otettu lasten päiväuniaikana? Maljakot on pöydällä :)
Mitä te teette väreille näin syksyn saapuessa?

12 kommenttia

 1. Oi, miten kaunista!
  Onneksi edes kukissa oli ripaus niin ihannoimaani vaaleanpunaista.
  Meillä vaaleanpunainen saa jäädä paikoilleen, joskaan harmaa valtaa alaa valkoiselta verhoissa ja muissa tekstiileissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Niin unohtui mainita tuossa tekstissä, että vaaleanpunainen väistyi olohuoneessa mutta sitä on sitten siirretty tyttöjen huoneisiin..! ♥ Olipa sitten syksy tai pimeä talvi, saa lastenhuoneessa olla vaikka millä mitalla ihanaa vaaleanpunaista!

   Poista
 2. ihania sävyjä! harmaa valloittaa meilläkin kotia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykästyin siihen, miten nämä sävyt rauhoitti ilmettä. Harmaa on hyvä! :)

   Poista
 3. Hehheh! Mua niin nauratti tuo maljakko homma. Kuulostaa niin hyvin hyvin tutulta. Meidän Liljalla on nyt niin äitiä rasittava vaihe kun kiusallaan vetää kaiken alas. Ei oo tyynyt sohvalla ja niin pois päin.

  Ihanat värit ovat tulleet teidän kotiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Joo ei pysy sohvatyynyt, viltit, lehdet ei mitkään paikallaan.. Välillä pitää nauttia hetkistä kun tavarat pysyy paikoillaan! Edes hetken ajan!

   Poista
 4. Meillä tulee syksyn myötä entistä enemmän erinäisiä kynttiöitä joka paikkaan ja väreissä valkoinen tekstiileissä saa antaa pikkuhiljaa tilaa tummemmille väreille, esim. greigelle. Vinkkinä, Lexingtonin uusi syysmallisto on oikeasti aika herkku ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi en edes uskalla mennä katsomaan uutta mallistoa! Tiedän että se on varmasti herkku! :)

   Poista
 5. Mulla on sama turkoosin kanssa. Laitoin turkoosit teema-astiat pois käytöstä joku aika sitten. Se väri ei jotenkin sovi syksyisiin fiiliksiin. Nyt on teemoissa väreinä hiekka, pähkinä ja valkoinen. Katsoin just Hobby Hallin kuvastoa ja luumun väristä nukkamattoa olkkariin. Mulla on muutaman vuoden välein luumu-kausia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että aika monella on tuo luumukausi! Minulla se ei jotenkin iske ainakaan sisustuksessa. Mutta hiekka on nyt mieleen!

   Poista
 6. Tuo väriyhdistelmäsi on kyllä pehmeä ja rauhallinen, oma mieleni ainakin rauhoittuu.
  Johtuneeko siitä että jokseenkin samoja värejä myös meillä =)

  Näin syksyn tullen oon myös sijoitellut useaan paikkaan erilaisia kynttilöitä joissa niissäkin värit sanelevat paljon...
  on valkoista ja harmaata sekä hieman pehmennykseksi joukkoon mahtuu vaaleenpunaiset ja liilat tuikut, tuo kiva säväyksen.

  Ensin pelkäsin että kuinka kynntilät 1,5 ja 2,5 vuotiaiden kanssa pärjää, mutta yllättävän hyvin =)
  Rakastan kynttilöitä ja niitä on poltettava joka ilta.
  Esikoinenkin aina iltaa kohden kyselee että joko on pimeetä , voidaanko sytyttää kynttilät

  Hyvää syksyä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas kaikki kynttilät on valkoisia. :)
   Itse olen sytytellyt kynttilät sitten illalla kun lapset nukkuu. Tai jos lasten hereillä olon aikana niitä poltellaan, on ne sitten sen verran ylhäällä etteivät yllä. Mutta kyllä tuota reilun kahden vuoden ikäistä kovasti kiinnostaa!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥