IDEAT

IDEAT
IDEAT

SISUSTUSPALVELUT

SISUSTUSPALVELUT
SISUSTUSPALVELUT

SHOP

SHOP
SHOP

SISUSTUSPALVELUT

Teen sisustussuunnitelmia ja stailausta opintojeni ohella. Toimin pääasiassa Oulun seudulla, mutta tarvittaessa myös koko Suomen alueella. Valmistun Sisustusneuvojaksi keväällä 2017, Kalajoen ammattiopistosta. Sisustusneuvoja on sisustusartesaanin kaksivuotinen koulutus.

Minulta voit tilata sekä isoja että pieniä kokonaisuuksia ja suunnitelmat tehdään aina todellisen tarpeen mukaan. Suunnittelua edeltää aina hinta-arvio, joten yhteistyön alkamisen voi aina sopia turvallisin mielin. Esimerkiksi uuden kodin rakentajalle sisustussuunnittelijan apu voi olla tärkeä jo alkuvaiheessa.

Olen sitä mieltä, että kotia voi sisustaa myös pienillä askelilla ja edullisesti. Minut voi kutsua myös sisustusneuvonta ja stailauskäynnille, jossa tehdään parin tunnin aikana pieniä muutoksia ja voin antaa neuvoja tuleviin hankintoihin. Stailausapua voi käyttää vaikka uuden kodin sisustamisessa.

Asuntoa voi stailata myös myyntiä tai esimerkiksi juhlia varten. Asunnon myyntistailaus lisää ostajaehdokkaiden kiinnostusta, lyhentää myyntiaikaa ja parhaassa tapauksessa sinetöi kaupat.

Lue alta lisää näistä palveluista ja niiden hinta-arvioista sivun alalaidasta. Vastaan myös mielelläni kaikkiin tiedusteluihin. Ota yhteyttä ja kerro mitä tarvitset, lasken sinulle tarjouksen ja sovitaan työn sisällöstä.
ESIMERKKEJÄ PALVELUN TOTEUTTAMISESTA-        KODIN STAILAUS minimi 2h
o   Kodin stailaaminen tarkoittaa sisustusneuvontaa, joka tapahtuu asiakkaan kotona ja siinä käydään läpi kodin sisustustarpeita. Tarvitsevatko seinät uudet maalipinnat tai tapetin ja värin valinta on vaikeaa? Neuvonnan lisäksi voidaan stailata esimerkiksi olohuone uusiksi olemassa olevilla kalusteilla ja tekstiileillä. Tapaamisen aikana voidaan keskittyä kalusteisiin, pintamateriaaleihin tai värivalintoihin, asiakkaan toiveen mukaan. Sisustusneuvonnalla saa siis vinkkejä sisustamiseen, käytännön neuvoja esimerkiksi kalusteiden sijoitteluun ja opastusta materiaalien valitsemiseen. Joskus pienetkin ratkaisut voivat vaikuttaa kodin toimivuuteen ja tunnelmaan.
o    Kodin stailaamista on helppo jatkaa tarvittaessa uudella konsultaatiokäynnillä, jolloin mukana voi olla jo hankkimiani materiaalinäytteitä (esimerkiksi tapetit, tekstiilit jne.). Stailauksesta on myös helppo jatkaa tarkempaan sisustussuunnitteluun, jos yhteistyötä halutaan jatkaa.

-         KODIN SISUSTUSSUUNNITTELU 
Rakennatko tai suunnitteletko uutta taloa? Sisustussuunnittelusta voi olla merkittävää apua jo alkuvaiheessa, jolloin asuintiloista saadaan käytännölliset ja kauniit. Suunnittelun voi toteuttaa koko taloon tai vaikka yhteen huoneeseen, asiakkaan toiveiden mukaan. Suunnittelu toteutetaan aina todelliseen tarpeeseen perustuen, joten voit kutsua minut maksuttomalle arviokäynnille. Käynnin jälkeen lasken tarjouksen, jonka jälkeen voit päättää jatketaanko yhteistyötä.
o  Suunnittelu voi koskea pelkästään uusien kalusteiden hankintaa, pintaremonttia, valaistusta, tekstiilejä tai kaikkia niitä yhdessä. Sisustussuunnittelusta saat suuntaa antavat pohjakuvat, josta ilmenee kalusteiden sijoittelu. Lisäksi saat ideakuvat uudesta sisustuksesta, kustannuslaskelmat ja tuotteiden hankintapaikat ja selkeät ohjeet sisustuksen toteuttamiseen.-          ASUNNON MYYNTISTAILAUS
o   Kalustettu ja asuttu talo stailataan, eli sisustuksen ilme katsotaan rauhalliseksi ja houkuttelevaksi, sellaiseksi että mahdolliset ostajat voivat kuvitella itsensä sinne asumaan. Uusia sisustushankintoja ei tarvitse tehdä, vaan stailaus toteutetaan olemassa olevilla kalusteilla ja tekstiileillä. Tarvittaessa stailaus voi tarkoittaa myös kalusteiden ja tavaroiden karsimista (mahdollisten ylimääräisten kalusteiden varastoinnin asiakas huolehtii itse). Stailauksella tuodaan esille asunnon parhaita puolia ja luodaan positiivisia mielikuvia.-          JUHLASTAILAUS
o   Tärkeät juhlat tulossa ja haluaisit jotain näyttävää? Asetelmien ja stailauksien teko kuuluu myös toimenkuvaani ja voin tulla auttamaan juhliesi järjestämisessä. Voin olla luomassa esimerkiksi upeaa kattausta, näyttävää buffet pöytää tai laittamassa kotia/juhlapaikkaa muuten juhlakuntoon. Juhlastailaukseen tarvitaan ensin suunnittelukäynti ja sen jälkeen itse toteutus.

Tiedustelut/tarjouspyynnöt:

050-343 7476 / Jaana Karhu
jaana.athome@outlook.com