MEIDÄN KODIN HAKOLAT + ETU UUTISKIRJEEN TILAAJILLE

keskiviikko 6. marraskuuta 2019
Kaupallinen yhteistyö Hakolan kanssa

Monikäyttöisyys, ajattomuus ja laatu ovat hyvän muotoilun ohella asioita, joita edellytän hyvältä huonekalulta. Meillä on jo vuosikaudet tykätty muokata sisustusta omien mieltymysten, tarpeiden ja joskus ihan vain muutoksen vuoksi ja se edellyttääkin kalusteilta erityisesti tuota monikäyttöisyyttä. 



Meidän kodin uusimpiin huonekaluihin kuuluvat Hakolan Moon rahit, jotka ovat palvelleet meitä nyt kesän ja syksyn ajan. Iso rahi on kotiutunut erityisesti olohuoneeseen, television ja takan läheisyyteen. Rahi on oikeasti hyvin monikäyttöinen ja sopisi talomme jokaiseen huoneeseen, mutta eniten sitä käyttää meidän perheessä tytöt. Siinä loikoillaan, leikitään ja hypitään. Milloin mitäkin keksitään.



Pienelle rahille keksin ehkä vähän odottamattoman käytön, mutta siitä on tullut yöpöytäni. Ja se on täydellinen. Kaunis, eleetön, toimiva, muunneltava. Rahi täyttää perinteisen yöpöydän tehtävän täysin ja on lisäksi superkaunis. Samalla sen voi tarvittaessa viedä vaikka ruokapöydän ympärille lisäjakkaraksi..! Ihan mahtavaa.



Ajattomia Hakola tuotteita meillä on lisäksi kahden hyllyn ominaisuudessa. Lempi-hylly on nimensä veroinen ja kuten rahitkin, voisi näitä käyttää missä huoneessa tahansa. Olohuoneen valkoisella hyllyllä on vähän vaihtuva asetelma, joskus kukkia, joskus taidetta. Mutta olenpa myös miettinyt sen siirtämistä makuuhuoneen takana olevaan vaatehuoneeseen, sillä siihen olisi näppärä ripustaa aina tarvittaessa vaatehengari. Lasten leikkihuoneen marjapuuron värisellä Lempi-hyllyllä nähdään myös melko vaihtuva maisema. Siitä on ihana bongata välillä lasten omia asetelmia ♥






Kun Hakolan myymälä avasi ovensa Oulussa, olen päässyt entistä useammin näkemään Hakolan tuotteita. Suunnittelijana tutkin heidän mallistoaan melko usein ja hypistelen kangasvaihtoehtoja. Olin erittäin iloinen, kun Hakola julkisti syyskuussa uudet tuotteensa ja nähtävillä oli virkistävää, Suomessa uudenlaista muotoilua. Skandinaavisen sisustustyylin valtakauden jälkeen on aivan ihanaa nähdä Joanna Laajiston suunnittelema Bobo sohva ja nojatuolit, jotka henkivät upeaa muotoilua. Ihanan erilaista, mutta silti niin ajatonta kauneutta. Erityisesti nojatuolit kiinnittivät oman huomioni ja sellaiset sopisi meidänkin kotiin. Olenhan haaveillut nojatuoleista jo vuosia. Pienempi haaveeni uudesta Hakola -kalusteesta on Round -sohvapöytä, johon näyttäisi tulevan myös uutta ilmettä uudenlaisen Durat -pöytälevyn muodossa ♥

Kuva Hakola
Kuva Hakola


Olipa sinulla isoja tai pieniä Hakola -haaveita, kannattaa tulevana lauantaina 9.11. piipahtaa Hakolan Oulun myymälässä. Siellä järjestetään Hakola x Hifistudio asiakaspäivä, jolloin kaikki uudet ja vanhat uutiskirjeen tilaajat saavat 15% alennuksen koko Hakolan mallistosta. Lisäksi asiakaspäivänä järjestetään myymälässä vierailijoiden kesken arvonta. Asiakaspäivän aikana myymälässä pääsee tutustumaan Hakolan ja Hifistudion uutuuksiin, samalla kun tarjolla on pikkujoulutunnelmissa glögiä ja muita herkkuja. 

Erittäin hyvä tilaisuus siis hankkia kotiin ajatonta muotoilua ♥ Asiakaspäivä lauantaina Hakolan Oulun myymälässä, osoitteessa Pakkahuoneenkatu 22, klo 10-15.






Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥