PYHÄINPÄIVÄNÄ SYTYTÄN SEN TÄRKEIMMÄN KYNTTILÄN

lauantai 2. marraskuuta 2019
Oi että, olo on vähän väsynyt mutta kuulkaa niin onnellinen ja iloinen siitä, että olen onnistunut löytämään tieni ihanaan sisustusbloggaajasiskojen porukkaan ♥ Eilen vietimme porukalla ihania pikkujouluja, Espoon Laaksolahdessa, Kontion mallitalossa. Kontio ja Modernisti Kodikas -blogin Kerttu olivat järjestäneet meille nimittäin niin ihanan illan ja tunnelma oli katossa. Hilpeitä tunnelmia voi käydä kurkkimassa instagramin puolella :)Onnelliseksi minut tekee myös elämä. Tänään on pyhäinpäivä ja se saa minut onnellisuuden ohella myös muistelemaan elämäni suurinta menetystä. Vuonna 2013 kannoin pienen pienen poikani, pienessä kauniissa uurnassa hautaan, jonka äärellä kävimme viimeksi tällä viikolla, ensimmäistä kertaa koko perheen voimin. Kerroimme viikko sitten lapsille heidän pienestä veljestään ja tuntui kuin kivi olisi lähtenyt sydämeltä. Esikoinen oli tuolloin 3-vuotias eikä hänkään muistanut tapahtunutta, vaikka itsekin suri silloin vauvaa.. Muisto on raskas, mutta tänä päivänä meillä on kolme tervettä lasta ja kaikki tapahtunut on vain osa tätä elämää ja osaamme arvostaa niitä surullisiakin muistoja ja aikoja, jotka ovat tehneet meistä juuri meidän perheen. Poikamme syntyi siis noin 400g painoisena pienokaisena, kun hän menehtyi kohtuun raskausviikolla 22. Minusta on myös onni, että pystyn samaan aikaan ajattelemaan elämäni onnellisimpia hetkiä ja niitä murheellisimpia aikoja. Kaikkien kokemusten jälkeen olen niiden kanssa sujut ja tuntuu tärkeältä kirjoittaa näistä asioista. Kaiken jälkeen olen myös tähän 36-vuoden ikään mennessä oppinut huolehtimaan itsestäni. Liikun, lepään, näen ystäviä, teen mielekästä työtä, olen perheen kanssa, opettelen syömään terveellisemmin ja olen kiinnostunut terveydestäni. Terveys onkin se seikka, joka välillä aiheuttaa eniten harmaita hiuksia. Kylmä syksy on saanut nivelet kipeäksi ja olon hauraaksi, mutta aion kääntää tuon tilanteen vielä paremmaksi.
Itsestä huolehtimisen tärkeitä osia ovat lepo ja palautuminen. Töistä palautumiseen tarvitsen vielä opettelua, mutta onneksi osaan ottaa itselleni vapaata aikaa, nauttia pienistä hetkistä ja välillä irtaudun kunnolla arjesta yksin. Tein niin viimeksi eilen, kun lensin Helsinkiin vapaapäivän viettoon ja nyt istun junassa matkalla kotiin. On ihanaa tehdä asioita pelkästään itseänsä varten, mutta oi että on ihana mennä kotiin ja viettää ilta lapset kainalossa ♥ 

Syvällisiä mutta tärkeitä ajatuksia tällä kertaa. Rauhallista pyhäinpäivän iltaa ja viikonloppua täältä minulta sinne teille..!

4 kommenttia

 1. Kirjoituksesi sai padot aukemaan sisälläni.. Oli ihana nähdä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Marja ❤️ Lämmin halaus sinne ❤️ Oli todella ihana nähdä.

   Poista
 2. 🖤 Halaus Jaana. Itse sytytän kynttilän 9-vuotiaana menehtyneelle pikkuveljelleni. Elämä osaa ottaa, mutta onneksi joskus myös antaa 🖤.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, siellä on ollut vaikeita aikoja teidän perheellä. Juuri näin, elämä ottaa mutta myös antaa paljon ❤️

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥