ARVONTA SOMESSA

keskiviikko 22. toukokuuta 2019
Olen muutamana päivänä ollut tässä tyhjän paperin edessä ja halunnut kirjoittaa blogiin kuulumisia. Mutta jonkinlainen kirjoittajan lukko on vaivannut, enkä ole osannut aloittaa. Ja kun olisin aloittanut, on tuo ihana helteinen kevät kutsunut ulos nauttimaan valosta ja lämmöstä! 



Haluaisin kirjoittaa luovasta yrittäjän arjestani, jakaa uusia ihania reseptejä, pohtia hyvinvointiasioita ja jopa aloittaa pukeutumisen teemasta kirjoittamisen. Se ehkä onkin aina ollut blogini "punainen lanka", kirjoittaa monenlaisista asioista. Mutta hei, ehkäpä avaan noita kaikkia taas jossain vaiheessa. Sen kuitenkin tiedän, että blogi tulee varmasti päivittymään kivoilla jutuilla. On luvassa mm. etuja Ouluun!



Nyt tulin kuitenkin kertomaan, että minun sometileillä on menossa mukava arvonta! Sekä Facebookissa että Instagramissa voi käydä osallistumassa upean tarjoiluvaunun arvontaan. Osallistumisaikaa on vielä tämä viikon loppuun. Palkinnon tarjoaa oululainen sisustus- ja remonttifirma Room Boom. Kannattaa ehdottomasti suunnata siis somen puolelle! 

Tässä linkit minun sometileille, instagramiin ja facebookiin.

Minulla on tällä viikolla vielä ohjelmassa monenlaista työtehtävää, mutta viikonloppuna suuntaan aivan ihanaan bloggaajien tapaamiseen. Siitä jos jostain tulen saamaan lisää inspiraatiota blogin kirjoittamiseen kun tapaan joukon ihan mahtavia bloggaajasiskoja ♥


2 kommenttia

  1. Ai että oon pitkään unelmoinut tollasesta! 💛 Aurinkoista kesää sulle!💛

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥