PIENI PINTAREMONTTI VESSAAN, NOLLABUDJETILLA

tiistai 30. huhtikuuta 2019
Ihana vuodenaika meneillään! Töitä on kivasti ja aurinkoisia päiviä on riittänyt, joten lähes kaikki vapaa-aika on mennyt ulkona nauttiessa upeasta keväästä. Haravointia olen aloittanut pieni palanen kerrallaan ja terassin sisustus on (tänäkin vuonna) hieman muuttunut ;) Jotain kuitenkin olen saanut aikaiseksi sisälläkin ja pikkuvessan muutos on valmis.
Ilme on nyt hyvin neutraali ja vaalea, mitä toivoinkin. Yleisilme on saanut sen rauhan jota tavoittelin. Vaaleita pintoja ja pieniä lämpimiä yksityiskohtia puunsävyistä. Joitain viimeistelyjä vessa vielä tarvitsee, kuten uudet silikoninauhat ja yövalon, mutta uusi ilme jaksaa ilahduttaa joka päivä. Muutokseen ei mennyt itseasiassa rahaa yhtään, sillä kustannukset sain katettua sillä mitä sain vanhan peilin myynnistä. Ja sekös on mahtavaa..!

Hankintalistalla olisi vielä matto ja tämä onkin aihe joka tuottaa minulle aina päänvaivaa. Kylpyhuoneiden matot tuntuvat olevan monesti nopeasti kuluvaa tavaraa, sillä ne nukkaantuvat nopeasti, niiden liukuestepohja ei toimi kuin pari kuukautta lattialämmityksen kanssa tai sitten ne eivät kestä ahkeraa pesua. Alan olla jo kyllästynyt ostelemaan vessan mattoja, joten jos on vinkata joku hyvä idea, ne otetaan ilolla vastaan..! :) 

Täältä muuten voi käydä katsomassa miltä vessa näytti ennen muutosta!

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään kyllä nyt tästä selkeästä ja vaaleasta yleisilmeestä :)

   Poista
 2. Kaunis lopputulos :)

  Pappelinan matto on huippu, voi nakata koneeseen ja ei mene miksikään kovemmassakaan käytössä. Nyt meillä käytössä ihana Sukhimaton kivimatto, ihanan pehmeä jalalle ja tästä saa monta eri kokoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pappelinaa minulla ei olekaan koskaan ollut. Sitä ehkä voisi kokeillakin!

   Poista
 3. Kiva sisustus ja vielä lattialle pyöreä juutti matto👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Juuttimatto olisi ihan täydellinen ja sellainen varmaan joskus olikin. Se taas tarvitsee liukuesteen alle, mutta toisaalta sellainen huopamainen liukuestematto on tosi tehokas. Yhdistelmä voisi toimia..!

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥