UUTTA KERAMIIKKAA

torstai 25. lokakuuta 2018
Niin vain jatkui taas syksyllä ihana keramiikkaharrastus ♥ Olen jatkanut aiemman valkoisen astiaston tekoa (joista voi lukea esim. tästä linkistä), mutta olen tehnyt myös uusia juttuja. Yleensä olen aina pyrkinyt tekemään jotain käytännöllistä ja tarpeellista, mutta välillä tekee mieli ajatella eri tavoin ja siitä syntyi tällaiset taide-esineet. Yleensäkin muotoilussa minua puhuttelevat yksinkertaiset muodot ja ideat ja sitä on näissäkin kaarissa. 



Ilahduttavasti näiden keramiikkakaarien väri sointuu täydellisesti noihin pampaheiniin joten niiden paikka on selvästi vierekkäin. Kaaria voisi asetella myös kirja- tai lehtipinojen päälle tai erillään omiin asetelmiin.



Täällä on syysloma perheen kanssa sujunut edelleen aivan ihanan leppoisasti. Perheen yhteinen aika on se, jota eniten tältä lomalta odotinkin ♥ Lapsetkin ovat saaneet olla rennosti ja samalla ollaan oltu kaikki läsnä toisillemme. Olimme viime viikonvaihteen vanhempieni upealla mökillä rentoutumassa ja päästiin joka päivä kuumaan kylpyyn uuteen paljuun. Kotipäivinä olemme vain rentoilleet ja eilen käytiin koko perheellä elokuvateatterissa. Ihanaa kun pieninkin pääsi ensimmäistä kertaa elämässään kokemaan elokuvaelämyksen poppareiden kera. Tänään mennään uimaan..!



Huomenna lähden kohti Tamperetta ja tapaamaan ystäviäni kotiseuduilta. Meillä on niin huikea viikonloppu tulossa! Instassa voi varmasti seurailla viikonlopun käänteitä, yllätysohjelmaa kuulemma luvassa..! :)


4 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Saapa nähdä vieläkö joskus tulee lisää taidekeramiikkaa vai jatkanko käyttöastioilla :)

      Poista
  2. Mikä maalisävy tuossa teidän seinässä on?

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥