Tauluhyllyt olohuoneessa

torstai 27. maaliskuuta 2014

Ensin yksi asia häiritsee. Sitten teet sille jotain. Ja sitten ei ole enää paluuta. Ja sitten sen kanssa on elettävä. No ei niin vakavaa, mutta ihan huvittaa kun nämä pikku projektit tapahtuvat aina hetken mielijohteesta ja siltä ne taitaa näyttääkin välillä :) Nimittäin nämä ovat yleensä niitä projekteja, joissa yritetään piilottaa reikää seinässä tai muuta vastaavaa kun oikeasti tarvittaisiin koko seinän pintaremontti.



IMG_6404%20%28640x427%29.jpg



Tällä kertaa työn alla oli olohuoneen seinä, jolla sijaitsee myös tv-taso. Monenlaisen sovittelun ja ruuvailun tuloksena siinä on nyt kaksi lyhyttä tauluhyllyä vierekkäin ja päällä sekalainen sommitelma. Ja tosiaan niitä pitkiäkin tauluhyllyjä on olemassa, mutta kun nyt sattui olemaan kaksi lyhyttä joutilaana :) Ja ei, niitä ei voinut laittaa ylemmäs (samalla nimittäin piilotin ne pari ruuvinreikää..) Asetelman esineet löytyivät kotoa ja tauluksi tulostin timantin.



IMG_6369%20%28640x417%29.jpg



IMG_6396%20%28640x427%29.jpg



Vähän kyllä tuli sellainen fiilis, että tässä on liikaa "jotain" eli varmaan liikaa pikkutavaraa. Mutta katsellaan nyt ainakin jonkin aikaa, niin silmäkin ehtii tottua. Kyllä nämä tavarat tulee tässä välillä vaihtumaan, sen tiedän. Mutta on tämä taas vaihtelua ja ehkäpä parempi kuin ennen :)



IMG_6410%20%28640x427%29.jpg



Mukavaa viikon jatkoa! Mulla oli tänään eka äitiyslomapäivä. Nyt kun sairausloma vaihtui äitiyslomaan, niin kai se tarkoittaa sitä että kaikki liitoskivut loppuu? ;)



Ja sitten Nuppu! En ole vielä saanut osoitetietojasi messulippujen lähettämistä varten. Muille liput lähtivät tänään. Arvon uuden voittajan sunnuntai-aamuna, jos Nuppu ei ilmaannu. Toivottavasti kuitenkin ehdit!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥