Halvat trikoot vs. merkkivaatteet

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

En nyt yritäkään olla mikään muotibloggaaja näillä trikoo-ostoksillani :), mutta ajattelin kirjoittaa asiasta kun kyllähän nämäkin asiat mielessä pyörii. Tosin nyt mahan vaan kasvaessa vaateshoppailu on ollut aika vähäistä.



IMG_5408.jpg



Kuvassa ihanasti ryppyisiä vaatteita..



Laadukkaimmat vaatteet ovat niitä kalleimpia vaatteita ja se tekee ostelusta hankalampaa tällaiselle jahkaajalle joka miettii jo kahden kympin paidan kohdalla, raskinko ostaa sen. Tiedän, että jos valitsisin niitä laadukkaampia ne kestäisi ehkä kauemmin ja siten säästö olisi selvä. Mutta jotenkin en pääse tuosta tavasta eroon, vaikka olisi minulla varaa ostaa välillä vähän kalliimpiakin vaatteita kuin vain niitä h&m:n ja gina tricotin halpoja tuotteita.. Mitä mieltä te olette isojen ketjujen edullisista vaatteista? Kannattaako ostaa vai ei?



IMG_5415.jpg



Koska ostelen loppujen lopuksi vähän vaatteita, ei minua haittaa se että vaatteen käyttöikä on lyhyempi. Kalliissa vaatteessa lyhyt käyttöikä olisi oikeaa rahanhukkaa. Tosin se kyllä ärsytti, kun viikko sitten sain h&m:n äitiyslegginseihin ison reiän vain pukemalla niitä päälle.. Ja välillä tulee sellainen olo, että olisi ihana kietoutua vain ja ainoastaan laadukkaisiin ja kauniisiin vaatekappaleisiin :) Ja olla aina kynnet lakattuina, ilman hiusten juurikasvua, iho hehkeänä.. ja sama listaa voisi jatkaa siihen, että samalla koti olisi aina putipuhdas, pyykit pestyinä, kaikki tavarat omilla paikoillaan... :D Ihana mielikuva, mutta kaikki harvoin toteutuu yhtäaikaa. No ehkä välillä :)



IMG_5417.jpg



Niillä kerroilla kun ostelen vaatteita, todennäköisemmin ostan rentoja kotivaatteita. Olenhan enimmäkseen kotona. Töissä käydessä en taas tarvitse omia työvaatteita, sillä sairaalassa on se yksi ja yleinen muoti.. :) Silloin tällöin ostelen kivoja paitoja, jotka sopivat vaikkapa kyläilyyn. Kuten tuo kuvien valkoinen paita, jossa on selässä aivan ihana pitsi! Ja maksoi vain sen 20 euroa.. :) Housuja ostan vasta sitten, kun niiden ostolle tulee jokin tarve sillä minulle on vaan jotenkin hankala löytää istuvia housuja. Juhliin laitan päälle jonkin niistä muutamasta mekosta, jotka löytyvät jo kaapista tai sitten ostan varta vasten uuden. En koskaan osta mekkoa sillä periaatteella, että "jos joskus tarvitsen".



IMG_5422.jpg



No tulipa tästä vähän tällaista höpinää, jolle jotkut varmaan nauraa mutta tällä tavalla täällä. Mutta arvatkaapa vaan, että odotan niin kovasti sitä että kohta ei tarvitse käyttää enää äitiyshousuja, vaikka ne ovatkin mukavuuden huippu :)

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥