VALMIS KEITTIÖ ♥

tiistai 5. huhtikuuta 2022
Kaupallinen yhteistyö Cosentinon ja Ylämaan Graniitin kanssa

Siinä se nyt on valmiina, meidän keittiö. Ensin kuukausien suunnittelu ja monen viikon remontointi on viimein tullut päätökseen ja ollaan päästy laittamaan ruokaa uudessa keittiössä. Kyllä se keittiö vaan on tärkeä osa kotia ja ruuanlaitto iso osa arkea ♥ 



Ennen kuin katsotaan lopputulosta tarkemmin, haluan kertoa hieman remontin vaiheista. Jos edellinen postaus keittiön suunnitelmista jäi näkemättä, siihen pääsee tästä linkistä, Uuden keittiön suunnitelmat

Remontti ja sen keskellä eläminen tuntui välillä liian isolta palalta, mutta kun olimme saaneet seinät kuntoon ja kalusteet asennettua, pystyimme luottamaan projektin tärkeimmät osat ammattilaisten käsiin. Ensimmäinen iso huojennus meille oli tasojen mittaus. Tasoksi oltiin valittu kaunis Cosentinon Dekton Helena taso. Ylämaan Graniitti lähetti mittauskäynnille ammattilaiset, joilta ei jäänyt kyllä mitään huomioimatta. Kivitasojen mittaustyö ei ole pikkujuttu, varsinkin kun mukana on jiirikulmia, useita osia, upotuksia ja pohjana vielä remonttikohde. Remonttikohteesta kun helposti löytyy vähän vinoja seiniä ja epätasaisuuksia.
 

Mittakäynnin jälkeen remontti jatkui muualla talossa. Parketti on saanut uuden ilmeen, kaikki lattialistat vaihdettiin, eteinen ja myös yksi makuuhuoneista remontoitiin. Huh mikä urakka..! Ainakin parketin hionnasta voisin kirjoittaa jossain vaiheessa ihan oman jutun, lattiasta tuli nimittäin upea kuten kuvista voitte nähdä.

Tasojen asennuspäivä koitti ja oli kyllä sanoinkuvaamattoman upea tunne nähdä keittiön heräävän henkiin ♥ Ensin millintarkka mittaustyö, sitten tasojen leikkaukset, aukotukset ja käsittelyt tehtaalla ja viimeisenä huolella ja ajatuksella toteutettu asennustyö sulautuivat täydelliseksi kokonaisuudeksi. Kiitos kaikille teille, jotka olette olleet osana tämän keittiötason tarinaa tavalla tai toisella. Upeaa osaamista.



Dekton tason toimitti Cosentino, tason työsti Ylämaan Graniitti ja mittaukset ja tasojen asennuksen teki ammattitaidolla Rakennuspalvelu Rajaduo.




Tasojen valmistamisen yhteydessä tehtaalla asennettiin myös tiskiallas valmiiksi. Allas kiinnitettiin tasoon altapäin, jolloin tason kiillotetut reunat jää kehystämään allasta kauniisti.





Sen lisäksi, että tämä Dekton Helena taso on mielettömän kaunis, sillä on aivan uskomattoman hyvät ominaisuudet, tahroja tai naarmuja ei tarvitse pelätä arjessa. Ominaisuuksista voi käydä lukemassa lisää Cosentinon sivuilta ja myös tuosta aiemmasta kirjoittamastani blogitekstistä "Uuden keittiön suunnitelmat".




Uudet tasot toi kotiimme kyllä ihan täysin uudistuneen ilmeen. Keittiön niemeke asettuu hyvin keskeiselle paikalle talossamme, joten sen kaunis ilme ulottuu myös muualle kuin keittiöön. Ja se myös sitoo kaiken yhteen. Viimein unelma uudesta keittiöstä, unelmien keittiöstä on totta ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥