HEINIÄ JA SYKSYISTÄ TUNNELMAA

sunnuntai 8. syyskuuta 2019
Heinäkuun lopussa tuskailin kadoksissa olleen luovuuden kanssa ja kovasti odotin elokuun pimeitä iltoja. Vielä pari viikkoa sitten tuskailin jatkuvan siivoilun kanssa, mutta nyt on jo päästy voiton puolelle. Siitä selviämisen järjestys oli käänteinen. Piti ensin saada raivata vaatehuone, käydä läpi eteisen kaapit ja ne lasten ulkovaatteet. Todella reilulla kädellä "konmarittaminen" sai ajatukset selkeämmäksi ja olon levollisemmaksi. Sen jälkeen pääsi nauttimaan niistä ihanista pimeistä ja lämpimistä illoista, terassilla paviljongin suojissa. Omaksi onnekseni järjestelyintokaan ei ole vielä laantunut, sillä vieläkin tuo ulkovarasto ja autotalli odottaa täydellistä läpikäyntiä. Ja "muutama" muu kaappi talon sisällä. 
Sisätilojen raivaamisen lisäksi myös sisustaminen kiinnostaa taas kesän jälkeen ja sitä tavallaan rakentaa pesää syksyä ja lähestyvää talvea varten. Mielessä on pehmeät tekstiilit ja kauniit kynttilät. Ja onpa yksi uusi valaisinunelmakin syttynyt. Kun työssään jatkuvasti sisustaa toisten koteja ja miettii ratkaisuja muiden sisustuspulmiin, käy helposti niin että oman kodin sisustaminen jää kokonaan. Nyt tuntuu taas hyvältä välillä miettiä, minkälaiset sisustustyynyt siinä omalla sohvalla on. Ja siihen tilanteeseen tarvittaisiin jonkinlainen päivitys.
Sisustamisesta ja sen ajankohdista puheen ollen, mitä mieltä olette heinistä? Trendikkäistä ja kauniista sisustusheinistä? Pakko myöntää, että "sisustusheinä" kuulostaa turhamaiselta ja vähän naurettavaltakin, mutta oi että ne ovat kauniita. Edelleenkin olen sitä mieltä, että minun pitäisi opetella viherkasvien hoito, mutta koska heinät ovat myös armollisia tällaiselle ei-viherpeukalolle on niiden suosio meillä taattu. Heiniä saa nykyisin kukkakaupoista ja jopa sisustusliikkeistä, mutta kauniita heiniä on myös luonto täynnä. 
Pampaheinät ovat jo pitkään olleet pinnalla, mutta heinätrendi tuntuu jatkuvan ja itseasiassa kehittyvän kuivakukkatrendiksi. Kyllä, ne mummolan kuivakukka-asetelmat ovat tulleet takaisin. Mielenkiintoista nähdä minkälaiset kuivakukat pääsevät suomalaisten suosikeiksi. Ja itseasiassa mielenkiintoista nähdä, löytyykö niitä Habitaresta..!Tiistaina suuntana Helsinki, keskiviikkona ohjelmassa Habitare. Odotukset ovat korkealla, toivottavasti löytyy inspiraatiota ja ideoita..! Tässä yhteydessä arvon myös kaksi sisäänpääsylippua Habitare -messuille ja osallistua voi kommentoimalla tähän postaukseen. Laita kommenttiisi myös sähköpostiosoite, josta sinut tavoittaa takuuvarmasti. Suoritan arvonnan viimeistään tiistaina 10.9, joten kyse on pika-arvonnasta! Nyt on hyvät mahdollisuudet voittaa liput itsellesi ja ystävällesi ♥ Liput tarjoaa Messukeskus. Onnea matkaan! ARVONTA PÄÄTTYNYT!

16 kommenttia

 1. Mukana arvonnassa. En ole koskaan päässyt käymään, mutta mukava olisi jos nyt onnistuisi!
  pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Mulla on vielä kaappien raivaaminen kesken mutta hyvin kerkeisi välissä käymään habitaressa :).
  lena.saarinen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Tyttären kanssa tutkailemaan uusia sisustustuulia!

  VastaaPoista
 4. Oispa mukava lähteä käymään Habitaressa :-)
  m.a@mail.suomi.net

  VastaaPoista
 5. No äkkiäkös tuota pääsis käymään ☺️ linda.nina.ndh@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Jos ei onnetar suosi, niin tiedoksi muillekin, että Plussa-korttia vilauttamalla lippu maksaa 12 euroa. kamilla.rikkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Olisipa ihanaa, jos voittaisin. Olen menossa tyttären luo Helsinkiin juurikin sopivasti torstaina ��

  Sanna.smeds@netikka.fi

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa :)
  sannamaaretka@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Arvonnassa mukana :)
  kuiskaa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Ihania nuo heinät kuvissasi. Messuille olen menossa siskojen tai puolison siskon kanssa.
  -Werhoutuja-

  VastaaPoista
 11. Voi miten kauniin seesteisiä kuvia :) Messuille olisi ihana päästä!
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Enpä ole ikinä käynyt, niin mukana arvonnassa. mimulle@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana arvonnassa. Ystävien kans menossa viikonloppua viettään Helsinkiin ja Habitare ohjelmassa. salmela.outi@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Menossa ollaan :)
  helmityttonen@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥