Mitä väriä laitetaan?

maanantai 15. helmikuuta 2016
Taidan olla vähän remontti-addikti ;) Ei ole edellinenkään projekti valmis kun jo seuraavaa suunnittelen. Tai no, tätä on suunniteltu jo pidempään mutta kun asialla ei ole ollut kiire niin toteutuskin on ollut siis jo vuoden verran ajatusasteella.

Talon pienimmästä makuuhuoneesta on tehty jo kauan sitten tällainen vaatehuone. Ensimmäistä kuvaa katsoessa vasemmassa laidassa on 4 korkeaa perinteistä vaatekaappia minun ja mieheni vaatteille ja oikealla on sitten kaksi malm -lipastoa, jotka kätkevät sisälleen kaikki lastenvaatteet. Toisessa kuvassa näkyykin sitten vielä nurkassa oleva vaaterekki, jossa pidän osaa vaatteistani. Tällä hetkellä vaatekaapin sisältö pitäisi käydä läpi, sillä siellä on niin paljon turhaa vaatetta, mutta se onkin sitten ihan toinen tarina.. Huoneen sisäänkäynnin luona on laukkunaulakkoni ja se onkin siinä oikein hyvä.

Mutta siis, olin jo monta kertaa päätynyt siihen tulokseen, että tämän huoneen päätyseinä (jossa kori, penkki ja peili) voisi olla väriltään aika tumma. Todella paljon houkuttelisi jokin upea murrettu sinisen sävy, kun olen nähnyt viimeikoina aivan upeita inspiraatiokuvia. Sellainen sopisi vaatehuoneen tunnelmaan. Maalia se joka tapauksessa tarvitsee, sillä seinässä on tällä hetkellä tapetti ja naulanreikiä siellä täällä.

Mitä mieltä olet? Pidetäänkö tällainen värimaailma vai olisiko jokin murrettu sinisen sävy paikallaan? Vai tuliko mieleen jotain ihan muuta?

Valaisinkin olisi ihana vaihtaa, tuo perusperus-spottivalaisin ei oikein hivele silmää ;) Ja vaaterekkikin voisi olla tyylikkäämpi. Mutta ihan ensimmäisenä tarvitsisin kunnon naulakot tähän huoneeseen. Viiden ihmisen pyyhkeitä ei oikein mitenkään saa nätisti tuohon oksanaulakkoon ;)

9 kommenttia

 1. Petroolin sininen! Miulla on itsellä koku addiktio kyseiseen sävyyn vaatteissa, asusteissa ja sisustuksessa. En tiedä, että olisko se sitten seinän kokoisena liian voimakas ja hallitseva, mutta jos itselläni olisi mahdollisuus maalata omaa kämppää, niin sinne tulisi yksi petroolin värinen seinä!

  -Sisustaja-serkkusi :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä näkisin, että tuo seinä voisi tosiaan olla tumma, hyvä idea! Sinertävät sävyt ovat nyt pinnalla ja varmasti sopisivat teillekin. Meillä on pari seinää Takorauta-sävyllä, joka on sinertävä, tosi tumma harmaa. Menisikö se liian tummaksi sun makuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mene liian tummaksi minun makuun, mutta tähän voisi olla joku kirkkaampi.. Mikähän tuo meidän makkarin tumma harmaa seinä olikaan, hmm.. Takorautaa siihen ainakin katselin vaan en nyt muista mikä se oli, ehkä joku toinen kuitenkin :)

   Poista
 3. Voisi kyllä sopia tosi hyvin tuohon tilaan :) Go for it! Saahan sen aina takaisin valkoiseksi :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti vaan rohkeasti tummempaa sinistä! Ainakin näiden kuvien perusteella sopisi justiinsa.

  VastaaPoista
 5. Voi nenä miten nätti penkki! Tykkään!

  Ja sininen voisi tosiaan sopia :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥