Keittiöremonttia taas ja neljävuotias blogini ♥

perjantai 12. helmikuuta 2016
Voi tätä sisustajan elämää. Ei käy tylsäksi olo samassa talossa kun sitä aina keksii kaikkea uutta ;) Kuulostaako muista tutulta?

Ai mitä tällä kertaa? Keittiömme remontoitiin vuosi sitten uuteen uskoon ja olemme olleet hyvin tyytyväisiä. Ajatus eräästä lisämuutoksesta oli ilmoilla jo silloin, mutta en kokenut sen olevan mahdollista. Nyt kun tiskattavana ei ole enää tuttipulloja ja isommat lapset osaisivat ottaa mukinsa ja juomansa omatoimisesti, mutta eivät yllä, on ratkaisu selvä ;)

Keittiömme yläkaapit lähtevät tänä iltana irti seinästä ja siinäpä sitä sitten ollaan, pienen pintaremontin tarpeessa. Taustaseinä pitää tasoitella ja maalata, hankkia yksi tai kaksi avohyllyä sekä ratkaista valaisimen kohtalo. Tietynlainen visio tästä minulla jo on, mutta mitään yksittäistä ei ole päätetty. Kaikki ideat teiltä olisi siis nyt erittäin tervetulleita :) (Ja ihan varalta, säilytän kyllä ne kaapit varastossa jos niitä yhtäkkiä kaipaakin takaisin :D)

Tässä parin tunnin päästä hurautan asiakkaan luokse esittelemään tekemäni sisustussuunnitelmat lomahuoneistoon, töitä on tullut paiskittua aika paljon sen eteen, joten ihan huippua että siitä alkaa viikonloppu ♥ Mutta vaikka töitä on tehty monena iltana todella myöhään, tuntuu se silti niin hyvältä kun tämä on niin minun juttuni ♥

Ja niin, blogini on tänään neljävuotias ♥ 

Tälle päivälle siis voisi olla syytä ottaa lasillinen kuohuvaa ♥

p.s. tauluarvonta päättyy illalla klo 18, ilmoittelen voittajan viimeistään huomenna :)

16 kommenttia

 1. Onnea 4-vuotiaalle blogille ja kivaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Hei,

  ensivisiitillä näin 4-vuotispäivänä, onnea pitkästä taipaleesta :).

  Suurella mielenkiinnolla katselen keittiökuvianne, meillä näkyy olevan aika lailla sama keittiön vai liekö sitten koko talon pohja. Talo on kolme vuotta vanha, mutta kaipailen keittiöön kovasti uutta ilmettä. Seinä meiltä puuttui jo lähdössä, mutta jotain se kuitenkin kaipailee. Sinulla on paljon kivoja ideoita, mielenkiinnolla jään seuraamaan!

  Lumista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut näin virallisena synttäripäivänä 4-vuotiaalle blogille.
  Asiakaskäynnin jälkeen kurvaat kukkakaupan kautta kotia ja kuohuvaa lasiin. <3

  Ja mitä tulee pientä keittiöremonttia vinkkeihin ...
  itse laskisin vielä apkn alas, pöytätason korkeudelle.
  Joutuis tietenkin fixaamaan tason uusix ja vähän muutakin. ;)
  Näin miellyttäisi omaa silmääni enemmän.
  Kattoplafondin paikalta siirtäisin pitkillä johdoilla samanlaiset Clasun valaisimet (kun on tuossa aukon kohdalla) sitten uudistuneen tiskipöydän päälle, kuivauskaapin alla oleva valaisin kuitenkin lähtee pois.
  Riippuen tietenkin millaiset avohyllyt laitat.

  Oikein hyvää viikonloppua ja intoa keittiön fixaukseen. =)


  VastaaPoista
 4. Ihana olet ♥ Ja iso peukku yläkaappien lähtemiselle, tekisin saman homman meillekin, jos mies antaisi :) Jätti virtuaalihalaus 4-vuotiaan blogin johdosta!

  VastaaPoista
 5. Onnea neljävuotiaalle! Mulla on ollut vähän samaa mielessä muutaman kaapin kohdalla, mutta en oo uskaltanut miehelle sanoa asiaa ääneen...:) Pitää kypsytellä varovasti. Kiva katsoa teidän lopputulos:)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa hyvältä suunnitelmat :) Täällä vähän samat hommat suunnitelmissa. Meillä kaksi korkeata kaappia altaan päällä ja en ole koskaan niistä tykännyt, keittiö onki jo melkein 16 vuotta vanha. Kaapit niin korkeat, että tulee tuntu että kaatuvat päälle. Meille olen vähän miettinyt Ikean avo hyllyjä, mitkä olivar projekti verkarannan entisessä asunnossa. Toinen mikä silmää mielytti oli ainutlaatuisen blogin ( blogia ei enää ole, mutta instagramista löytyy kuvia keittiön avohyly ratkaisusta). Tämä tietysti vaati pitemmän seinän, mitä nyt meillä, mutta tässä oli kivasti lokerikkoa ja hyllyä...eikä tule heti vastaan.Yhden kerran jo mietin string hyllyäkin, mutta niitä alkaa olemaan joka toisella :(.Tuo tiskikoneen laskeminen alaspäin kuulostaa hyvältä, mutta ergonomisesti taas ei järkevä :(. Tulis yhtenäistä tasoa enemmän ja linjakuutta seinän ja tason kanssa...näin saisit hyvin hyödynnettyä seinätilan.

  VastaaPoista
 7. Hip hurraa ja onnea blogille ja rakhaale bloggarille <3 Otan lasilliset täällä juhlapäivän kunniaksi! Siis siinä perjantai-treeniä vetäessä :D

  Keittiöplääni kuulostaa hyvältä, mulla vois olla sulle yks lamppuidis...

  Halit <3

  VastaaPoista
 8. Lämpimät onnittelut 4-vuotiaalle! :)

  VastaaPoista
 9. Onneaonnea :). Hyvältä kuulostaa teidän suunnitelmat!!! Voi kun voisikin tehdä keittiörempan ja vess ja vaatehuone..ja ja ja.. Hahaha!!

  VastaaPoista
 10. Onnea blogille ja bloggaajalle! Ja hyvä idea on yläkaappien eliminointi.

  VastaaPoista
 11. Ihan samoja suunnitelmia täälläkin on ollut ja vähän muutakin keittiöremppaa :) Onnea nelivuotiaalle <3 Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 12. Onnea 4-vuotiaalle, jään mielenkiinnolla odottamaan keittiönne uudistusta. Kuulostaa kivalta.

  VastaaPoista
 13. Onnea 4vuotiaalle.
  Meillä on 6vuotta vanha koti ja niin haaveilen jo uudesta keittiöstä. Silloin kun tätä ostettiin ja suunniteltiin ratkaisuja niin en osannut yhtään sisustella silleen että se kauaa miellyttäisi. Nyt tekisin kaikki toisin.

  VastaaPoista
 14. Kuulostaa niin tutulta 😃 Vaikka mitään isompaa ei nyt olekaan vireillä. Onnea neljävuotiaalle!

  VastaaPoista
 15. Onnea 4-vuotiaalle ihanalle blogille <3 No hupsista mitä hän nyt aikoo, äiti täällä ihmettelee:)

  VastaaPoista
 16. Kiitos kaikille kommenteista ♥ Keittiön facelift edistyy ja tänään vuorossa seinän tasoittelua :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥