Yö sairaalassa

torstai 3. huhtikuuta 2014

Onneksi se on takana.



Ensin ajattelin skipata koko aiheen täällä, mutta miksipä niin tekisin. Tuntuisi hassulta jatkaa täällä normaaliin tapaan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Onneksi lopulta asia ei ollut niin vakava, mitä alussa pelkäsin mutta kovasti säikähdettiin.



IMG_1426.jpg



Alkuviikolla vauvan liikkeet tuntuivat vaimentuneen ja mieleen hiipi huoli. Liikelaskentakriteerit kyllä täyttyivät, mutta tuntui että vauvaa piti koko ajan herätellä liikkeelle. Ja liikkeet tuntui vaimeilta. Yön yli asiaa mielessä pyörittelin ja aamulla päätettiin siltä seisomalta lähteä käymään sairaalassa. Pelotti ihan hirveästi.



Huoli muuttui ensin helpotukseksi, kun sykkeet tuli normaalisti esiin. Mutta sitten aika pian huoli tuli takaisin kun huomattiin, että vauvan sykkeet oli korkealla. Käyrää ajettiin, päästiin lääkärille ja ultrassa todettiin että kaikki on hyvin. Virtaukset olivat hyvät ja kaikki niinkuin pitääkin. Korkean sykkeen vuoksi kuitenkin piti jäädä seurantaan osastolle.



IMG_1439.jpg



Illalla käyrä oli loistava. Normaali syke niinkuin pitikin. Seuraavana aamuna käyrälle tallentui molempia. Kiivasta sykettä sekä rauhallisempaa sykettä. Kiivaammalle sykkeelle ei löytynyt mitään selitystä ja vauva voi hyvin, joten pääsin kotiin. Vauva liikkuukin normaalisti ja yhtä voimakkaasti kuin ennenkin. En tiedä oliko ne hiljaisemmat liikkeet vain sattumaa vai oliko sykkeellä sen asian kanssa jotain tekemistä, mutta onneksi sairaalavisiitti on nyt ohi ja kaikki ennallaan. Edes lääkäri ei osannut sanoa varmaksi liittyikö ne asiat toisiinsa.



Tämä visiitti sairaalassa sai kyllä liikkeelle sellaiset ajatukset, että pinnasänky on koottava mahdollisimman pian ja hoitopöytä saateltava valmiiksi. Onneksi laskettuun aikaan on enää vähän päälle neljä viikkoa! Ja vaikka kuinka olin ajatellut, etten pakkaa mitään erillistä sairaalakassia, taidanpa sittenkin tehdä senkin :)



IMG_1442.jpg



Kuvat viime kesältä

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥