LUKIJAETU FUTONNETTI -verkkokauppaan!

lauantai 12. huhtikuuta 2014

Onko FUTONNETIN verkkokauppa teille tuttu paikka? Minulle FUTONNETTI ja sen tuotteet ovat olleet tuttuja nyt vuoden päivät, kun viime kesänä kotiutin meille INNOVATIONIN vuodesohvan. Olen ollut todella tyytyväinen siihen ja niin iloinen, että tein ostopäätöksen silloin vaikka sillä hetkellä ei ollut tarkoitus hankkia sohvaa. Vuodesohvalla nukkuneet ovat myös olleet tyytyväisiä yöuniinsa, joka onkin se tärkein mittari. Sohvan ulkonäkö on "vain" ISO PLUSSA!



Verkkokauppaan on päivitetty nyt uutuustuotteet ja minä valikoin omat suosikkini. Näiden suosikkien lisäksi kannattaa ehdottomasti katsoa verkkokaupan muutkin tuotteet, sillä valikoima on laaja ja tyylikäs! Useisiin tuotteisiin voi myös valita erilaisia kuoseja.



Kannattaa katsoa loppuun asti, sieltä voi poimia mukaansa LUKIJAEDUN!



Tämä postaus on tehty yhteistyössä FUTONNETIN kanssa ja minä ihan aidosti suosittelen näitä tuotteita ja FUTONNETIN palveluja!



Verkkokaupassa katseeni kiinnittyi erityisesti näihin tuotteisiin:



upend.jpg



UPEND -vuodesohva muistuttaa meidän INNOVATION sohvaa, joten siksi huomio kiinnittyi tähän. Yksinkertaisen kaunis malli.



s%C3%A4kkituolit.jpg



COZ.jpg



Nämä säkkituolit ovat ehdoton suosikkini näistä kaikista. Näiden sirot linjat sopivat varmasti monenlaiseen kotiin ja ympäristöön. Ja koko ei ole liian suuri, niinkuin monissa säkkituoleissa on. Yhdestä säkkituolista tulette vielä myöhemmin kuulemaan lisää.



Butt, Shuffle Puck, Coz Player, Coz Deconstructed.



SUPREMAX.jpg



LONGHORN.jpg



Kaksi ylläolevaa vuodesohvamallia (Supremax Deluxe E.L. ja Long Horn Excess) ovat todella tyylikkäitä. Parasta näissä on juuri se, etteivät ne edes näytä vuodesohvilta vaan sopivat huoletta olohuoneeseen. Sohvat ovat myös melko muhkeita ja hyvänkokoisia, ollen samaan aikaan myös siroja.



cube.jpg



Tämä KARUP -merkkinen Cube toimii rahina, nojatuolina ja jopa varavuoteena. Todella hauska idea ja aivan ihania värejä!



grids.jpg



Sitten tämä trendikäs pöytäuutuus; Grids. Olen nähnyt tämän myös sisustuslehden stailauskuvissa eikä se ole päätynyt sivuille turhaan. Pöytää saa kolmessa eri koossa.



DAPPER.jpg



Meiltähän löytyy kotoa myös yksi tämän Special Dapper -sarjan tyyny, edellisen vuoden mallistosta. Laatu on todella hyvä ja sisus ankanhöyhentä!



BIFROST.jpg



Ja vielä pari suosikkia. Bifrost Deluxe -tuoli ja -vuodesohva. Muhkean näköinen sohva ja siro runko, aika täydellinen yhdistelmä.



Ja nyt se lukijaetu!



Futonnetti tarjoaa kaikille lukijoille 20 % alennuksen näistä minun valitsemista ja tässä postauksessa näkyvistä suosikeista! Todella hyvä etu ja näin laadukkaisiin tuotteisiin.



Alennuksen saa syöttämällä kampanjakoodin athome verkkokaupan ostoskorissa.



Etu on voimassa 12.4 - 14.5.2014



Klikkaa tästä FUTONNETIN verkkokauppaan!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥