Vähennetään luonnonvaloa, lisätään kynttilänvaloa ♥

tiistai 6. elokuuta 2013Eihän tuo kuulosta niin pahalta? :) Vielä on lämmin kesä ja siitä pitää nauttia, mutta kyllä se syksy väistämättä jo tuoksuu ilmassa. Ja kyllä, jopa keltaisia lehtiä on havaittu. Tämänkin helteisen päivän jälkeen ulos on muodostunut kunnon kaste, joten taitaa olla aika muistaa korjata suurin osa ulkokalusteiden pehmusteista sisälle talteen. Mutta siis edelleen nautitaan päivisin kesäisestä lämmöstä ja paahtavasta auringosta. Illalla saadaan sitten rauhoittua hämärään olohuoneeseen kynttilänvaloon. 

Kesälomasta oli vaikea luopua. Tuntui kuin kaikki maailman aika loppuisi ja sen jälkeen olisi vain työt. No onneksi se ei mene ihan niin ja syksy tuo mukanaan taas kivoja juttuja. Kuten HABITARE! Ja remonttihommat. Myös ruokavalio olisi korjaamisen tarpeessa kun arki jatkuu taas. Vähän on sellainen tunne kuin opiskeluaikoina. Syksy toi mukanaan aina uusia haasteita ja selkeyttä arkipäivien rytmiin. Tämä kesästä luopumisen "välitila" vaan taitaa olla se vaikein vaihe. Kun syksy alkaa kunnolla, kukaan ei enää kaipaa hellepäiviä kun voi käpertyä viltinmutkaan kynttilänvalossa. Eihän? ;)


4 kommenttia

 1. Sama lomasta luopumisen tuska on täälläkin pinnassa. Onneksi valoisaa ja lämmintä vielä riittää, se pelastaa tilanteen vielä hetken.
  Reipasta syksyä sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Tosiaankin vielä on kesää jäljellä,ja elokuu on vielä ihanaa kesäaikaa. Mutta illat jo pimeitä niin on ihana kaivaa kynttilät esiin ja toihan minulle joku:)uuden kynttilälyhdynkin, kovasti onkin käytössä kun se käy niin sisälle kuin ulkoterassillekkin. Työn iloa sinulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi itsellekin käydä niitä lyhtyjä ennen kun loppuvat :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥