Dressing room

tiistai 13. elokuuta 2013
Pukeutumishuone sai uusia elementtejä, kun kaupasta kiikutettiin kotiin vaateteline. Sillä vaikka kuinka rakastan järjestystä, en osaa sitä itse aina noudattaa :) Joten vaatteita tulee jätettyä penkeille ja vaikka mihin. Jospa siis ne vaatteet löytäisivät tästä lähtien tuohon telineeseen edes. Mutta mieluiten pidän siinä ne kaikkein kauneimmat vaatekappaleet. Hengarit täytynee uusia jossain vaiheessa, sillä en halunnut tähän kaapeista löytyviä puisia hengareita ja nuo vanhat muoviset ovat vähän huonoja. Ehkäpä jonain päivänä investoin useamman paketin Hayn (esimerkiksi kuparisia) hengareita. Löytyykö niistä käyttökokemuksia? Kestävätkö käytössä?

Koruille olin jo pidempään miettinyt jonkinlaista korupuuta, mutta tuntui että sopivaa ei tule vastaan. Kunnes Jyskistä löytyi tämä akryylinen kaunotar :) Eikä ollut suuri rasite lompakolle ;) Seinälle on löytänyt tiensä tuollainen metallinen naulakko laukuille yms. Kovasti minua vaan edelleenkin viehättää nuo itämaiset kuviot. Ja siihen liittyen; kotoa löytyi mukaan Dubain tuliainen varmaan ainakin 18 vuoden takaa. Pieni iltalaukku roikkuu peilin kupeessa.

Näin tämä vaatehuone saa pikkuhiljaa lisää toimivuutta. Jokin pörröinen pehmeä matto olisi tähän huoneeseen hyvä hankinta. Tai sitten vain talja lattialle. Ja uusi vaatekerta :)
Nyt vaan ei vaatekauppoihin lähtö taida onnistua, sillä selkä on pamahtanut lukkoon. Kipu pysyy hyvin kurissa buranakuurilla, mutta taivuttelu ja kovempi rasitus käy kipeää. Mutta jospa tästä! Toivottavasti on ensi viikolla jo paljon parempi selkä. 

Mukavaa tiistain jatkoa lukijat! On niiiin mukavaa kun pysytte mukana ja jaksatte kommentoidakin, vaikka itse bloggari on ollut vähän hidas näissä jutuissa. Edelleen tämä oma pikku blogiharrastus on niin kovin tärkeä, mutta silti jatkuvasti kehityksen alla. Pitäisi ehkä yrittää kehitellä jotain, jolla saan blogin entistä paremmaksi ja silloin saisi itsekin uutta puhtia. Nyt lähden kuitenkin kehittelemään päivällistä :) Palataan! ♥

10 kommenttia

 1. Kylläpä olisi ihanaa omistaa pukeutumishuone/iso vaatehuone! Saisi järjestellä vaatteet ja asusteet kauniisti nykyisen kaappeihin ahtamisen sijaan. :) Nautiskelehan kauniista huoneestasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tähänhän on uhrattu yksi meidän makuuhuoneista, joten jostain piti luopua :/ Mutta toimii kyllä!

   Poista
 2. Ihanaa olisi oma pukeutumishuone....no onhan minulla sentään vaatehuone...:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis pukeutumishuone, harvinaista herkkua :) Olisi edes vaatehuone...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen. Tämä pukeutumishuone tarkoittaa yhtä makkaria vähemmän käyttöön, mutta ratkaisu on ollut toimiva! Ei tarvitse pyykkejä jaella moneen huoneeseen.

   Poista
 4. Kuules, sun blogi on ihana just tällaisena :)
  Aivan ihana sun pukeutumishuone, kaunis, harmoninen ja siisti. Toisin kuin eräillä... vai onko se vaan kuvissa, kuten eräillä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina! No kuules, kyllä tässä huoneessa on aika monesti iso kasa pyykkiä odottamassa..! ;)

   Poista
 5. Voi kun olisi meilläkin tilaa tuollaiselle vaaterekille niin pysyisi kämppä vähän siistimmässä kunnossa. Vai onkohan se vain toiveajattelua? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä tää on kivasti toiminut. Pitäis vaan saada ne uudet hengarit. Eihän tämä paljon tilaa vie. Vaikka sängyn vierelle? :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥