Elämäni vaikein aika

perjantai 5. huhtikuuta 2013Ajattelin tässä aikani kuluksi valaista teitä lukijoitani meidän tämän hetkisestä tilanteesta, sillä olipa tarinan päätös mikä tahansa tulee se täälläkin näkymään. Syy hiljaisuuteen on masussani elävä pieni pakkaus, jonka olosuhteet ovat tällä hetkellä hyvin vaikeat. Raskaus on kestänyt kohta 19 viikkoa, mutta ei ole selvää selviämmekö edes pikkukeskosviikoille.. Sairastamani influenssa oli niin vaikea, että se sai sikiökalvoihin reiän. Ennuste on siis huono, mutta toivoakin on. Sillä ilman toivoa ei ole mitään. Vauva on kehittynyt ja kasvanut hyvin, mutta se ei välttämättä riitä. Elämme nyt päivän kerrallaan ja otamme sen vastaan mitä annetaan. Toistaiseksi en tartu edes kameraan vaan keskityn lepäilyyn. Se on ainut mitä voin tehdä..! Tietenkin myös seurailen blogeja ja julkaisen kommentteja. Jos jollain on aiheeseen liittyviä rohkaisevia kommentteja, luen myös niitä mielelläni. Ne surulliset tarinat jo tiedän.. Joka tapauksessa, täällä pidetään pää kylmänä ja eletään päivä kerrallaan!

25 kommenttia

 1. Halusin vaan toivottaa onnea!
  Rakkauspakkaus syntyy toivottavasti terveenä, ja kaikki tämä on jonakin päivänä ikävä muisto vain!

  VastaaPoista
 2. Olen itse raskaana, nyt jo viikolla 30 mutta meidän pieni alkoi pelottelemaan syntymällään viikolla 22. K-suu alkoi pehmenemään ja lyhenemään ja olin pitkään aivan levossa. Nyt tilanne on tasoittunut ja rahoittunut.
  En osaa edes kuvitella sinun pelkoasi, osaan vaan toivottaa suuresti tsemppiä ja voimia ja onnellisia ajatuksia <3

  VastaaPoista
 3. Voih :( En osaa sanoa muuta kuin voimia kovasti <3 Toivon sydämestäni että kaikki menee parhain päin!

  VastaaPoista
 4. Voimia<3 ! Olen itse 15+ viikolla raskaana. Vielä ei ole mitään "ongelmia" ilmennyt mut kaks edellistä on päättynyt hätä- ja kiireelliseen sektioon ennen 35+ viikkoja,edellisiltä kasvu pysähtyi 20+ viikoilla joten olivat erittäin pieniä syntyessään,nyt se on muisto vain... En tiedä kestänkö kolmatta teho-jaksoa kaikkine pelkoineen.. Nyt menee lääkitys siihen et kasvu ei pysähtyis ja päästäis 37+ viikoille... Ei ole nauttimaan päässyt..

  VastaaPoista
 5. Vauvat ovat onneksi tosi sitkeitä sinnittelijöitä :)
  Aina on toivoa, ja niin kauan kun pidät siitä kiinni, voitte itsekkin paremmin.
  Voimahalit teille kaikille <3

  VastaaPoista
 6. Oikein paljon voimia sinulle ja perheellesi ja kuten itsekin sanoit -paljon lepoa ja voimien keräilyä! Muistan kuulleeni, että vkolla 23/24 syntyneitä jo autetaan kaikin keinoin pysymään hengissä? Teillä ei ole siihen enää pitkälti, mutta voin vain kuvitella, että nuo muutamatkin viikot tuntuvat valovuosilta. Itse olen jo vkolla 38+4 ja olen siitä onnekas, etten ole lainkaan ollut sairaana raskauden aikana. Todella kurja, että sinulle tuli noin kova influenssa. Onneksi masuasukit ovat sitkeitä tapauksia -koita jaksaa uskoa, että teidän tarinalla on onnellinen loppu ja pienokainen jää henkiin! ♥

  VastaaPoista
 7. Asioilla on tapana järjestyä. <3
  Lepää, mutta muista, että kaikkesi sä kuitenkin annat ja teet, tapahtui mitä vain.
  Voimia elämäsi rankimpiin hetkiin.

  VastaaPoista
 8. Asioilla on taipumus järjestyä. Onnen hippuja lähetän täältä ruudun takaa ja laitan kädet kyynerpäitä myöten ristiin puolestanne.

  VastaaPoista
 9. Paljon voimia koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
 10. Positiivinen asenteesi on ihana, kyllä se siitä sujuu, lujalla uskolla! Niin kuin sanoit, päivä kerrallaan :-)

  VastaaPoista
 11. Voih, ompa ikävä kuulla, että tällainen huoli painaa mieltä!
  Minulta meni lapsivedet 23+1 ja jouduin sairaalaan vuodelepoon.
  Meidän JoJo syntyi viikolla 24+3 miniatyyrinä. Neljä ja puoli kuukautta vietimme sairaalassa. Nyt hän on pian kaksi vuotta.
  Voin kertoa, että supersisukkaita nämä pienetkin ovat, joten voimia!
  Ota rauhallisesti ja paljon lämpimiä ajatuksia sinne suunnalle. Voin jollain tavalla kuvitella, miltä sinusta tuntuu!
  ♥♥♥

  VastaaPoista
 12. Voimia ja toivotaan, että kaikki menee hyvin!!

  VastaaPoista
 13. Täälläkin mennään masuasukki menossa mukana, ja toivotellaan sulle ja perheellesi toivon kipinöitä, jaksamista raskaina hetkinä ja ilon pilkahduksia:)

  VastaaPoista
 14. Tuollaiset Micun kaltaiset tarinat antavat varmasti voimia!! Toivotaan, että teilläkin kaikki menee lopulta hyvin! Olette koko ajan ajatuksissa! <3

  VastaaPoista
 15. Toivottavasti kaikki menee hyvin!!! Jaksamista kovin <3

  VastaaPoista
 16. Toivotaan, että rakkauspakkauksenne on myös sisupussi ja jaksaa sinnitellä!
  Malta lepäillä, voimia ja valoisaa mieltä sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 17. Voimia sinulle ja koko perheelle! Terv Vuokko

  VastaaPoista
 18. Paljon voimia ja valoisaa tulevaa!

  VastaaPoista
 19. Voimia ja jaksamista koko perheelle. Toivotaan, että lopuksi kaikki kuitenkin hyvin.
  t. Satta

  VastaaPoista
 20. Odottaessani meidän kuopusta minulta tuli hyvin todennäköisesti lapsivettä jo raskausviikolla 15. Olin tietysti valmistautunut pahimpaan, mutta niin vain mahan asukas sinnitteli ja sain täysiaikaisen terveen vauvan. Kaikki voi siis mennä hyvin, vaikka huoli on tietysti valtava. Voimia!

  VastaaPoista
 21. Voi löysin vasta blogisi ja todella ikävä lukea noin suurista huolista :( Toivotan sinulle voimia! Selailen aiempia kirjoituksiasi ja toivon, että palaat vielä blogisi pariin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥