Elossa ollaan..!

lauantai 23. maaliskuuta 2013
Jos joku ehti jo miettiä olenko kadonnut blogimaailmasta lopullisesti, vastaus on ei. Koko perhe on käynyt läpi rajun influenssan ja minä sitten muidenkin syiden takia tarvitsin muutakin kuin kotihoitoa.. viime viikonloppu ja alkuviikko oli siis yhtä painajaista mutta nyt elämä alkaa voittamaan. Vaikka en ole vielä edes terve. Ja minä olin meistä se ainut rokotettu..

Blogi siis heräilee sitä myötä hiljalleen eloon kun minäkin toivun.
Uusia sisustusjuttujakin olisi kuvattavana. Syntymäpäivätkin tuli vietettyä kaiken tämän kurjuuden keskellä ja miehen kotiin tuoman synttäriyllätyksen täytyy vielä löytää paikkansa. No se tapahtuu sitten kun täällä joku jaksaa ja kykenee siivoushommiin :) 
Mukavaa lauantain jatkoa kaikille ja kiitos kun olette jaksaneet pysyä blogini mukana :) Lukijamääräkin oli näköjään jopa lisääntynyt :)8 kommenttia

 1. Paranemisia sinne! Työkseni palvelen flunssasia jne ihmisiä ja varsinkin tänä talvena on ollut influenssaa liikkeellä johon rokotus ei ole purrut.. Minä itse sairastin lomalla noron, aivan kamala tauti. Vastustuskyky on ollut huippuluokkaa, mutta totta kai odotettu loma alkaa hotellihuoneessa, kun ulkona on +35 astetta lämmintä.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se rankka tauti kun on ei jaksa mitään, mutta ihana huomata että olet paranemaan päin kun glogin kuulumiset jaksoit vaihtaa <3. Ja nyt eikun valoa kohti kuten miehesi sanoi viikolla kun kuulumisia kyselin <3 <3 <3

  VastaaPoista
 3. Oi voi, paranemista kaikille!!
  Kaunis yhdistelmä valkoinen + turkoosi kuvassasi <3

  VastaaPoista
 4. Paranemisia! Nyt on ollut tosiaan liikenteessä kamalia tauteja :(

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Voi ei..paranemisia! Ihanaa turkoosia :)

  VastaaPoista
 6. Parane pian rakas lapsemme<3 innolla jo odotan sinun kevät päivityksiä:)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥