Uutta ja uudistettua

tiistai 5. maaliskuuta 2013
Tänään kävin noutamassa matkahuollosta ensimmäisen osan Elloksen tilauksestani. Sisustustyynyt tulevat vasta maaliskuun lopulla, mutta onneksi tämä torkkupeitto tuli jo aiemmin. Vähän erisävyinen kuin muut turkoosin sävyt meillä, mutta väri on aivan ihana. Se on vähän jopa mintunvihreä. Onnistunut tilaus, varsinkin kun hinnasta sai 40 % pois.


Vanha kukkaruukku sai tuossa yksi päivä pintaansa väriä ja kuvion. Ruukku oli ennen keltainen ja siksi vähällä käytöllä. Tavoitteena oli tehdä marokkolaistyylinen kuvio ja ehkä se meni edes vähän sinne päin..? Kuviosta tuli liian iso ja se näyttää vieläkin keskeneräiseltä. Ehkä tuota kuviota voisi vähän häivyttää jotenkin. Jälki on tarkoituksella suttuinen.


Kuvista näkee myös rottinkikorin kohtalon.. Lapset ovat käsitelleet sitä kovakouraisesti, joten olemme uuden korin tarpeessa. Yläreuna on purkautunut. Olisiko teillä hyviä ehdotuksia koriksi? Sen pitäisi sopia tähän olohuoneeseen, mutta myös kestää käsittelyä. Myös tilaa tulee olla useammalle tyynylle ja torkkupeitolle. Nyt parhaat ideat tänne kiitos :)


2 kommenttia

  1. Kiva blogilöytö :)


    http://perintopesa73.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/03/casa-stockmannin-punoskori-myos-nettikaupassa

    Tuommoinen kori sopisi varmaan teillekin :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥