VAALEANPUNAISISSA LAKANOISSA

torstai 9. elokuuta 2018
Kyllä, vaaleanpunainen on edelleenkin yksi suosikkiväreistäni..! Se vain on niin lempeä, suloinen ja lohdullinen väri, johon liittyy myös paljon tunteita näin kolmen tytön äitinä ♥ Minulle värit ovat muutenkin sellainen tietynlainen väylä välittää tunteita. Päivän vaatteetkin yleensä valikoituu sen hetkisen mielialan mukaan.



Jos mielialaväreistä puhutaan, niin vaikka olen murrettujen sävyjen ystävä, tarvitsen esimerkiksi kuntosalille ihan erilaista värimaailmaa. Nimimerkillä, ostin juuri pinkin treenikassin. Se onkin sitten ihan oma numeronsa mutta pointtina se, ettei vaaleanpunainen sovi salille ;)





No mutta takaisin lakanoihin. Kuvan lakanat ostin alunperin tytöillemme, mutta en voinut vastustaa kiusausta laittaa niitä ensin meidän aikuisten vuoteeseen, sillä puuvilla on näissä niin pehmeää ja laadukkaan oloista. Niissä on vähän pellavamainen fiilis ja ovat kivan ryhdikkään oloiset, ainakin vielä ensimmäisen pesun jälkeen. Pellavalakanoita en vieläkään omista, vaikka niistä olen jo tovin haaveillut. Ne hankkisin joko puhtaan valkoisena tai vaaleanharmaana.




Vaikka vaaleanpunainen sopii vielä kesään, näen jo silmissäni näiden kaverina syksyisemmän värimaailman. Lämminsävyisen pehmeän päiväpeiton ja lämpimän viltin, kynttilöitä ja kupin kuumaa kaakaota. Lämpimät värit kiinnostavat muutenkin nyt entistä enemmän, joten syksy siellä selvästi tekee tuloaan ♥


2 kommenttia

Kiitos kun kommentoit ♥