Äänentoistoa vailla

torstai 12. maaliskuuta 2015

Meillä tykätään kuunnella musiikkia. Viikonlopun kynnyksellä, siivouspäivänä, keskellä päivää muuten vain tai aina kun halutaan kotiin rentoa ja erityistä tunnelmaa. Musiikki on minulle tärkeää ja haluaisin nauttia siitä mahdollisimman paljon.



athome_8414%20%28960x1280%29.jpg



Parhaillaan musiikkielämys on silloin, kun sen ei tarvitse kuulua hiljaisena taustamusiikkina joka hukkuu muun melun sekaan. Musiikkia pitää pystyä kuuntelemaan vähintään kohtalaisella voimakkuudella ja sen äänenlaatu pitää olla kohdallaan. Nykyiset kaiuttimet kyllä tarjoaa ihan mukavan äänenlaadun, mutta tuo kaiuttimen koko on... no sanotaanko "ei nykyaikaa". Mustat möhkäleet ovat tällä hetkellä välttämätön paha sisustuksessa, jos haluan nauttia musiikista.



athome_8416%20%28954x1280%29.jpg



Olisiko niiden pakko olla noin järkyttävän isot? Nyt haluankin kuulla teiltä oletteko löytäneet kotiin hyvän äänentoistojärjestelmän kompaktissa koossa? Sellaisessa sisustukseen sopivassa? Uskon, että tänä päivänä vaihtoehtoja löytyy paljon, mutta mikä on oikeasti hyvä kaiutin. Kaikki vinkit ovat tervetulleita!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥