logo

Verhot terassille

IMG_3169.jpg



Kun nyt blogataan uudessa paikassa ja mahdollisesti joukkoon on tullut uusia lukijoita, ajattelin postata yhdestä suosituimmista aiheista blogissani. Varmaan ihan liian aikaista, mutta antaa mennä! Tämä aihe on yllättäen noussut haetummaksi yleensä kesän kynnyksellä ja nyt taas itsellä mielessä, sillä meiltä puuttuu terassi kokonaan. Vanha purettiin laajennuksen tieltä.



IMG_3184.jpg



Katetulle terassille saa ilmettä lisäämällä verhoja, jotka pehmentävät kokonaisuutta, tekevät terassista kodikkaamman ja antavat tarvittaessa varjoakin auringon paahteelta tai näkösuojaa naapureilta.



IMG_3137.jpg



Jos verhot jäävät katoksen alle, ei kankaan tarvitse olla säänkestävää. Itse käytin näissä ihan niitä samoja Ikean Vivan -verhoja, joita meiltä löytyy sisältäkin useasta huoneesta. Verhot eivät kastuneet sateella, sillä olivat juuri sopivasti katteen alla. Ja jos kastuivat jostain kohtaa, ohut verho kuivui nopeasti.



IMG_3152.jpg



Yllä mainittujen hyvien puolien lisäksi verhot liikkuvat kauniisti pienessä tuulenvireessä ja ovat muutenkin kauniit. Kiinnitysmahdollisuus kannattaa olla, sillä kovalla tuulella verhot kyllä nousevat korkeuksiin :)



IMG_3160.jpg



IMG_3185.jpg



Tässä siis vinkkiä niille, jotka etsivät ideoita terassille!



IMG_3135.jpg



Oi kesä tule jo!!!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥