Talokierros; olohuone

lauantai 12. tammikuuta 2013
Talokierros jatkuu siihen tuttuun olohuoneeseen, jota täällä onkin jo eniten nähty. Ja vaikka minkälaisella järjestyksellä ;) Tältä näytti sen jälkeen, kun koti oli riisuttu joulukoristeista.



Ikkunoista näkyy näissä kuvissa vain pimeys, mutta kyllä se valo on jo lisääntynyt :) Ihanaa!


Tässä alla vielä muistutukseksi ensimmäisestä talokierros-postauksesta, että tältä näyttää "käytävä" olohuoneeseen. Ne kolme esiteltyä (pukeutumishuone, vierashuone ja lasten huone) makkaria ovat siis tuossa oikealla puolella.


Ja tässä taas pohjakuva:

 
Hyvää viikonlopun jatkoa!

6 kommenttia

  1. Kaunista on :) Aika monella bloggaajalla olen huomannut tuota harmaata olevan, taitaa olla in juttuja nyt :)Onko nuo sohvat Ikeasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä harmaa näkyy monessa kodissa. Itse pidän siitä ihan valtavan paljon tuon valkoisen ohella. Kyllä sohvat ovat Ikean Kivik -sohvat. Hankittiin ne muutama kuukausi sitten ja olen kyllä tykännyt.

      Poista
  2. Upealle näyttää, onko tuo kankainen Kivik pehmeä? Meillä on Kivik nahkaisena ja se on vähän napakka :)
    Saisiko uudet postaukset tilattua suoraan sähköpostiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja kiitos muistutuksesta, on pitänytkin tehdä tuo sähköpostilla tilaaminen mahdolliseksi. Nyt sen pystyy tilaamaan tuolta sivupalkista :)
      Yllättävän kovia nuo istuintyynyt ovat silloin kun niissä ei ole istuttu vähään aikaan. Mutta sitten istuessa mukavasti muovautuu alla ja on mielestäni hyvällä tavalla napakka. Selkätyynyt ovat sitten ihan superpehmoiset :)

      Poista
  3. Kauniilta näyttää!
    mukavaa viikonlopun jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Viikonlopun jatkoja sinnekin! Mulla on huomenna jo työpäivä..

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥