Leikekirja vs. Pinterest?

perjantai 18. tammikuuta 2013
Olen saanut viettää muutaman vapaapäivän ja pääasiassa olen ottanut ihan rennosti ja ollut vaan. Leiponut pullaa, siivoillut ja koska mummokin (anoppi) on kylässä olen päässyt tänään myös kampaajalle. Eilen aloin käymään vanhaa sisustuslehtipinoa läpi ja nappasin sieltä ne parhaimmat kuvat ja aloitin leikekirjan tekemisen. Samalla tuli siinä mieleen, että olenkohan tässä nyt vähän aikaani jäljessä kun minua ei kiinnosta Pinterest yms. sivustot vaan ihan tällainen perinteinen leikkaa ja liimaa tapa ;) Vaikka sähköisesti saisin tallennettua kuvat helpommin eikä tila olisi esteenä.

Koneella viettämäni aika on kuitenkin sen verran rajallista, että en ole alkanut pitämään blogilleni  facebook-sivuja tai perustanut Pinterest-tiliä. Sen lisäksi inspiraatiokuvia on melko harvoin omissa postauksissani, sillä minulla ei tule kahlattua läpi sivustoja josta niitä löytyisi. Olen sitten päätynyt tähän leikekirjaan, joka sai nyt ensimmäiset muutamat kuvat. Toimikoon tämä sellaisena unelmakansiona, josta voin sitten ammentaa inspiraatiota kun sitä tarvitsen. Esimerkiksi silloin kun joku kaunis päivä saan aloittaa oman unelmatalon suunnittelun ;) Saa nähdä milloin se päivä koittaa, mutta luotan siihen että se päivä vielä tulee :)

Kumpi tapa on teille mieluisin? Sähköinen inspiraatiokuvien tallentaminen vai perinteinen leikekirja? Ja miksi?



10 kommenttia

 1. Ehdottomasti leikekirja :)
  Olen ilmeisesti yhtä vanhanaikainen kuin sinäkin, hehee. Kolmas kirja menossa..

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään leikekirjoista, ja olen myös semmoista itse alkanut tekemään.. :) Siinä on vaan oma tunnelmansa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se tunnelma. Muutenkin ehkä mieluummin selailen sisustuslehteä tai kirjaa, kuin vain katselen kuvia koneelta. Kun teen sitä muutenkin!

   Poista
 3. Ehdottomasti sähköinen tapa, Pinterest! On helppo ja nopea ja toimii puhelimestakin, saa näppärästi tallennettua lähdetiedot ja kaikki on koko ajan siinä yhdessä paikassa helposti selattavissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on se varmasti nimenomaan helppoa ja nopeaa. Voisihan sitä kokeilla kyllä joskus!

   Poista
 4. Mulla on molemmat :) Itseasiassa eilen ja toissapäivänä (ja tänään jatkuu) olen myös selaillut vanhoja lehtiä ja ottanut talteen mieleiset kuvat. Saas nähdä vaan miten liimaamisen kanssa käy, kun en ole niitä samaa tahtia liimaillut ja vanhojakin leikkeitä on kirjan välissä irrallaan ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän on vain tunteella tehty kun sinne nakellaan ne parhaat aarteet :)

   Poista
 5. Uutena lukijana täällä hei :) Mä tykkään oikeastaan molemmista. Aikaisemmin ajattelin etten tutustu koko pinterestiin koska itse tehtyä leikekirjaa on niin kiva selailla. Kuitenkin kun vähän menin kurkkimaan pinterestiä niin se vei mennessään.

  http://kotihiirivarvikossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa vaan! Niin kyllähän sieltä löytyy mielettömiä kuvia! Sen verran olen minäkin kurkkinut :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥