Reissutunnelmia, tunnustuksia ja haasteita!

maanantai 26. maaliskuuta 2012
Nyt on palattu reissusta, joka sisälsi pitkiä aamiaisia, rentoutusta, paljon shoppailua ja taas rentoutumista... öö.. niinhän sen PITI mennä. Eipä mennyt ihan suunnitelmien mukaan kuitenkaan, vaikka kaikenkaikkiaan oli kiva reissu :)


 Torstai  ja perjantai ehdittiin kyllä shoppailla tehokkaasti, tosin yksi seurueesta oli jo jäänyt sängyn pohjalle perjantaiksi.. Ostoksiin lukeutui vähän bling blingiä, vähän vaatteita ja tietenkin tuliaisia :) Perjantai-iltana rentouduttiin kylpylässä ja nautittiin lomasta, kunnes..seuraava yönä meidät loputkin sitten lamaannutti kunnon oksennustauti. Että näin. Lauantai siis vietettiin kirjaimellisesti sängyn pohjalla hotellihuoneessa. Jäi sitten tapaamatta yksi rakas ystävä, jota näen aivan liian harvoin muutenkin. Onneksi vointi kuitenkin ehti parantua sen verran sunnuntaiksi, että kyettiin lentämään takaisin kotiin. Vaikka olo ei siis ole mitenkään levännyt, matka oli ihana irtiotto arjesta ja oli aivan mahtavaa olla rakkaiden ystävien seurassa. Kiitos teille kamut!

Nämä molemmat postauksessa esiintyvät kuvat on meidän paluumatkalta. Aivan mielettömän kauniit näkymät! Kuvat ovat ystäväni ottamat, ethän lainaa niitä.
Viime viikon aikana olen saanut kaksi Kaunis blogi -tunnustusta! Ne minulle antoivat Sanna blogista Kotvasia sekä Mustikka blogista Ihana Elämä. Kiitos vaan molemmille, Kauniit blogit on teilläkin! Mustikan blogista on jo pitänyt aiemminkin mainita, että siihen kannattaa ehdottomasti tutustua! Hän toimii myös erään sisustuskutsuketjun jälleenmyyjänä :)

Saatu tunnustus tulee jakaa viidelle kauniille blogille, jolla on alle 200 lukijaa. Minähän saan jakaa näitä nyt kymmenen, saanhan? ;) Blogit valitsin tietoisesti sillä teemalla, että kaikki liittyvät jollain tapaa sisustukseen ja olen näitä edes jonkun aikaa seurannut. Käykääpä tutustumassa näihin blogeihin, jos ette jo näitä tunnekin :)
Lisäksi sain aivan loistavan haasteen! Krissen koti -blogi haastoi minut virtuaalishoppailuun 500 eurolla! Kuulostaa hyvältä! Tähän shoppailuhaasteeseen palaan myöhemmin. Täytyy ensin toteuttaa tälle viikolle sisustuskuvahaaste ja muutenkin vielä keräillä voimia.. :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!! Toivottaa J

26 kommenttia

  1. Kiitos paljon kunniasta! Tuossa taannoin jo tämän tein, mutta tarkastanpa, että milloin ja jos siitä on "tarpeeksi aikaa", teen uudelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olkaapa vain hyvä :)
      Minulle olikin vain tärkeintä saada jakaa nämä teille! Minun vuoksi ei tarvitse jakaa eteenpäin jos siltä tuntuu! :)

      Poista
    2. Kävin vähän tutkailemassa tekemiäni haasteita ja tunnustuksia, niin aika paljon on samankaltaisuuksia niissä tämän kanssa. Täten siis vielä kerran kiitän kunniasta, mutta en tällä kertaa laita eteenpäin. <3 :)

      Poista
  2. Voi kiitos ihanuus... :) Ja miten harmillinen tuo yrjötauti, vielä matkalla!! :( Toivottavasti kuitenkin tuliaiset piristävät. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :)
      Joo pikkuisen huonoa tuuria..!! Tuliaiset aina piristää :)

      Poista
  3. Kiitos kaunis ihanuus tuosta tunnustuksesta <3 <3 nämä piristävät aina arkea!

    Voi eiii... löytyykö mitään kurjempaa kuin oksennustauti :/ Toivottavasti ehditte edes jonkun verran lomasta.

    VastaaPoista
  4. Kiitos kiitos, kiva haaste! :) Tympeitä noi vatsataudit, onneksi et ollu koko reissua kipeenä! Mukavaa leppoisaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  5. Kiitos J. Tämä oli oikein mukava yllätys.

    VastaaPoista
  6. Kiitos, kun kävitte ja anteeksi kun teihin tuo "ihana" tauti tartutettiin! :/ Mutta onneksi ehdittiin tehä kaikkea, mitä suunniteltiinkin, vaikkakin vähän puolittain..Aina on ihana nähdä ystäviä! :)

    VastaaPoista
  7. Jee kivaa, kiitos oikein paljon ihanasta tunnustuksesta! Piristi päivää täällä takatalven keskellä! :) Mutta oksutauti, yöks sentään... :( Pitikin sattua vielä loman ajaksi! Onneksi nyt ei ihan koko loma mennyt sairastaessa. Aurinkoista viikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Kiva kun nämä piristää, itseänikin piristi!

      Poista
  8. Voih, ikävä kuulla et teidän matka ei onnistunutkaan parhaimmalla tavalla! Meillä ollaan kans sairasteltu, mulla antibioottikuuri angiinan takia.. Jospa sitä kevättä kohden pysyis terveempänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siihen minäkin luotan, että kevättä kohti lähtee kaikki taudit! Toivotaan..! :)

      Poista
  9. Eipäs sitten kiva juttu tuo oksennustauti, harmi että reissussa päätti tulla. Mutta kiva silti että jotain ehditte tehdä :)! Hyvää alkanutta viikkoa sinne ja kiitos kauniista sanoista<3. Laitan blogiini arvonnan lähiaikoina, joten kannattaa olla kuulolla :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ole hyvä! :)
      Arvontaa sitten odotellessa ;)

      Poista
  10. Kiitos kivasta tunnustuksesta, onpa kiva kuulla että seurailet! :) Tulinkin ensimmäistä kertaa sinun blogiin vierailulle ja jään seurailemaan.

    VastaaPoista
  11. Voi kiitos! <3 :) Sinunkin blogisi on yks mun suosikeista! <3

    VastaaPoista
  12. Kiitos vielä matkaseurasta ystäväinen! Oli ihan huippu loma vaikka reissussa vähän rähjäännyttiinkin. :)

    Tuuhan kurkkaan mun upouutta blogia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Kiitos vaan sinulle ihana! Huippu reissu! Joo kyllä kurkkasin ja näyttää jo heti älyttömän hyvältä!

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥