Mummolareissulla

perjantai 17. helmikuuta 2012
pants with rabbit in pocket
kuva: meandi.se/fi

Nyt ollaan loppuviikko mummolareissulla, joten kotikuvia luvassa vasta ensi viikolla. Keskiviikkona kävin Me&I -kutsuilla ystäväni luona ja tulihan sieltä tilattuaa yhdet ihanat turkoosit housut meidän pikkuiselle. Turkoosi kun on yksi lempivärini.. :) Ilmeisesti myös meidän tyttöjen ;) 

Kutsuilla tutustuin ohimennen taas yhteen uuteen sisustuskutsuketjuun. Niitä on siis jo kolme! Sain nimittäin selailla Perfect Home -ketjun kuvastoa. Hyvältä näytti sekin! Uusin trendi on siis sisustuskutsujen pitäminen :)


Hyvää viikonloppua kaikille!




4 kommenttia

  1. Oi noi pökät on kyllä ihkut! Meillä vastaavia löytyy ruskeat viimevuoden mallistosta, kylläkin meidän poitsulle jo pienet :)! Ja jos haluat lukea tuota Zelected by Houze kuvastoa ihan livenä niin voisin sinulle sellaisen puottaa :)?! Laitat vain s-postia minulle pauliina.klasila@zbh.fi tai sitten tänne niin sovitaan miten saan kuvaston sinulle:)!

    Ihanasta elämästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne tassupökät on niin ihanat :) Minäpä laitan sulle postia :)

      Poista
  2. Löysin kauniin blogin! Omassani on sinulle tunnustus, käyhän kurkkaamassa! :) Ihanat nuo pöksyt. Ihan jäi harmittamaan, kun en viime kutsuilla tilannut moisia meidän neidille..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KIITOS! <3 Aivan ihanaa, sain ensimmäisen tunnustuksen!! Ihan lämmittää sydäntä!

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥