Keittiömietteitä aamupalalla

lauantai 23. elokuuta 2014

_MG_0830%20%28991x1280%29.jpg



Tämä päivä startattiin oikein hyvän olon aamiaiselle! Uunituoreita croissantteja aurajuustotäytteellä, tuoremehua, mummolan kanojen munia, kahvia.. Ne tietenkin tuoreen sanomalehden ääressä nautittuna. Ai että kun tuli hyvä ja energinen olo!



_MG_0839%20%281280x853%29.jpg



Tällä hetkellä olen todella tyytyväinen meidän kotiin. Laajennus oli juuri se mitä tarvittiin ja sisustuskin miellyttää. Jos jotain kuitenkin voisin nyt heti muuttaa meidän talossa, se on keittiö. Ja ehkä jonain päivänä sekin muuttuu. Olemme haaveilleet keittiön ja olohuoneen välisen seinän purkamisesta, jolloin tilalle jäisi saareke. Ratkaisu toisi lisää avaruutta ja kaivattua laskutasoa eikä kaappitilakaan hirveästi vähenisi. Oletteko te tehneet vastaavia ratkaisuja? Täytyy tässä joskus tehdä aiheesta kunnon postaus, jossa voisi miettiä eri ratkaisuja ihan pohjapiirrustusten kera. Silloin asia hahmottuisi itsellekin paremmin ja teiltä voisi saada lisää ideoita!



Mutta. Onneksi keittiö saa pientä piristystä viikon päästä! Meille muuttaa pari uutta tuolia ♥ En malta odottaa, että näen miltä ne näyttävät meidän keittiössä. Sitten nähdään jatketaanko hankintaa ;)



Keittiö elää muutenkin muutosvaiheessa. Mitkään verhot eivät nyt oikein miellytä silmää enkä yhtään tiedä minkälainen valaisin tässä pitäisi olla. Joten ikkuna on ilman verhoja ja valaisimeksi laitoin tuon timanttilampun. Onhan se siihen tosi pieni, mutta ihan kiva näinkin. Ehkäpä tuolien kotiuduttua kokonaiskuva selkiytyy :) Viikon päästä siis keittiöpostausta luvassa, ainakin tuolien osalta!



Energistä päivää!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥