Työni asuntojen stailaajana

lauantai 23. syyskuuta 2017
Lähes päivittäin pääsen stailaamaan koteja Oulun seudulla ja nautin kyllä joka päivästä. On aivan ihanaa päästä toteuttamaan luovuuttaan ja sisustusideoita näihin kohteisiin. Ajattelin näyttää nyt muutaman kuvan työstäni. Nämä stailaukset on toteutettu tyhjiin asuntoihin ja ne ovatkin aina kivoja projekteja.
Seuraavat kuvat ovatkin ennen ja jälkeen -kuvia. Näistä saa hyvän käsityksen siitä, miksi tyhjä asunto kannattaa stailata. 

Näissä viimeisissä kuvissa on stailattuna olohuone, jossa oli vain sohvat ja pöytä. Kalustesijoittelun ja somistamisen myötä tilasta tuli paljon pehmeämpi ja kutsuvampi.Suurin osa stailauksista toteutetaan asuttuihin koteihin ja pääsen näkemään monenlaisia koteja. Se on myös yksi työni rikkauksista. Joskus inspiroidun aivan valtavasti kaikista niistä upeista kodeista ja sitten sisustustyötä onkin jatkettava omassa kodissa..!

Kuvat Hannu Uusitalo / Jaana Karhu

1 kommentti

  1. Ihanaa kun saat tehdä sellaista työtä mistä tykkäät <3

    Mieki kävin yrittäjä koulutuksen ja mietin täällä tätä stailausfirmaa ja siihen myös kaikkea sisustukseen liittyvää, mutta tämä Tornio on liian pieni paikka tällaiseen :(. Ihmiset eivät ole valmiita maksamaan suunnittelusta yms. Harmi sinänsä :(. Tämän olen huomannut täällä monessa asiassa. Eli tääällä ei leiville lyö tämä homma.Pitäis tietysti laajentaa toimintaa ja lähteä kauemas ja ottaa kunnolla riskejä. Onnea kovasti sinne <3. Teet kivaa työtä!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥