Vielä hetki...!

maanantai 4. heinäkuuta 2016Tämän kesän aikana olen saanut todistaa sen, että luovuus tarvitsee tilaa. Olen varmistunut siitä, että haluan antaa sille luovuudelle tilaa ja että se on parasta mitä voin tehdä. Sisustaminen, ideat, inspiraatio, valokuvaus, koti, taulut ja kaikki luovuus ovat kuitenkin joutuneet tavallaan hyllylle viimeisen parin kuukauden ajaksi. Tilalla on ollut hyvin erilainen ajanjakso. Ihankuin olisin katsonut menneisyyteen, mutta samalla tietäen että jokin ihan erilainen taas odottaa nurkan takana.

Olen siis ollut kesän omalla rakkaalla työpaikallani, teho-osastolla. Olen moneen kertaan siellä todennut ihanille työkavereilleni, miten ristiriitaiset fiilikset tämä kesä on tuonut. Olen muistanut, mistä pidän tuossa työssä ja saanut kokea mikä siinä palkitsee. Nostan hattua teille kollegat, jotka teette tuota työtä vuosi toisensa jälkeen. 

Samalla ne seikat, jotka ovat ajaneet alanvaihdosta kohti ovat vain selkiytyneet. Eli tiedän, että suuntani on oikea.

Vielä viikko sitten olin aika maassa, että mistä revin sen saman inspiraation ja energian blogiin, sisustamiseen ja opiskeluun. Nyt kun työ teholla on päässyt käyntiin ja paineet helpottaneet, tunnen että se energia virtaa taas takaisin. Ideoita on alkanut pulputa päässä ja haluaisin jo niin kovasti päästä niitä toteuttamaan..! Niin ja taidatte huomatakin, että luovuus on iskenyt jo blogin ulkoasuun. Viimein sain ulkonäön kohdilleen ja olen siihen aika tyytyväinen, kehittyköön vielä hiljalleen lisää.. :)

Myös yksi DIY idea on toteutettu, nimittäin itse rakennettu moderni lastensänky ja siitä tulossa juttua tällä viikolla. Vielä muutama viikko töitä, sitten pari viikkoa lomaa ja sitten opiskelu jatkuu. Ja aivan varmasti blogi herää tässä hiljalleen henkiin ♥ Mutta ensin, yövuoro kutsuu..! :)

4 kommenttia

 1. Arvostan suuresti työtäsi ja ymmärän hyvin että paine taatusti kova! Mutta varmasti löydät ajan kuluessa tasapainon työn ja vapaa/ajan välillä. Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Opintovapaa jatkuu taas kuukauden kuluttua, joten pääsen keskittymään taas uuteen alaan. Mutta vuoden päästä saattaa olla se tilanne, että teen näitä kahta työtä rinnakkain. Saa nähdä :) Kiitos sitä samaa sinne! ♥

   Poista
 2. Jaksuja työelämään ja kaikkeen muuhunkin. Ja pidähän sitten ihan vain lomaa kun sen aika koittaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä, sitten pidän lomaa, ihan kunnolla :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit ♥