Asuntomessujen kauneimmat

perjantai 14. heinäkuuta 2017
Eilen oli Asuntomessujen lehdistöpäivä ja tässä teille kaikkein inspiroivimmat tilat ja yksityiskohdat minun kuvaamani. Täytyy sanoa, että pinnalla oli tänä vuonna muutama asia selkeästi. Puu, keramiikka ja Balmuir. Ja ihan ansaitusti. Upeita tunnelmallisia sisustuksia ja mielestäni myös kovin suomalaisia. Kodikkaita, luonnonläheisiä ja valoisia tiloja. Suuret ikkunat, mänty- ja järvimaisemat oli talojen yhteinen tekijä luonnollisesti tuolla Saimaan rannalla. 

Oma suosikkisisustus löytyy tästä kohteesta, jonka kuvat näkyvät ensimmäisenä. Kohde on nro 10 Honka Ink. Ihana lämmin ja monipuolinen sisustus oli todella kutsuva ja tunnelma talossa oli rauhallinen. Kohteen sisustussuunnittelu Jonna Kivilahti.

10 Honka Ink

10 Honka Ink

10 Honka Ink

10 Honka Ink

10 Honka Ink

10 Honka Ink

10 Honka Ink

10 Honka Ink

10 Honka Ink


Sitten heti viereisessä kohteessa odotti myös yhtä upea koti. Vaalea ja kodikas Kontion kohde oli erittäin kauniisti sisustettu. Kauniita harkittuja kokonaisuuksia oli ilo katsella.
Sisustussuunnittelu Piia Kalliomäki.

11 Kontio Toive

11 Kontio Toive

11 Kontio Toive

11 Kontio Toive

11 Kontio Toive


Sitten tämä tumma ja upea kohde. Sisustussuunnittelu on Mikko Toppalan käsialaa ja kokonaisuus oli kyllä mykistävän kaunis. Ihania tunnelmallisia huoneita todella tyylikkäästi toteutettuna.

2 Design-Talo Pala

2 Design-Talo Pala

Tässä seuraavassa kohteessa oli parasta kalanruotoparketti ja muutenkin kauttaaltaan upeat lattiat. Kaikki tilat ja kalusteet oli hyvin lähellä omaa sisustusmakuani, joten tämä tuntui hyvin tutulta ja kodikkaalta. Ehdottomasti kannattaa tämä nähdä!

18 Casa WelliKulho

MinunVALO kohde oli kyllä myös upeasti toteutettu. Tästä kodista huokui ylellisyys, joka oli toteutettu lämpimällä tavalla. Ihania materiaaleja ja kauniita tiloja. Erityisesti makuuhuone ja sen vaatesäilytysratkaisu oli upea kokonaisuus!

24 MinunVALO

24 MinunVALO

24 MinunVALO

Tässä alla näkyvässä kohteessa parasta oli ehdottomasti keittiö. Kauniita ja erilaisia ratkaisuja, jotka näytti todella hyvältä kokonaisuutena.

20 Passiivikivitalo Skaala

20 Passiivikivitalo Skaala

Fiskarhedenvillan Ajaton kohteessa oli upeasti käytetty murrettuja sävyjä! Tässä vain yksi esimerkki tiloista, mutta jokainen huone oli kyllä upeasti sisustettu ja sävyt niin upeita.
 
15 Fiskarhedenvillan Ajaton

Tämä Botanic shelf -hylly nähtiin muutamassakin kohteessa, mutta tässä yhdistelmässä on sitä jotain. Valkoinen lasi, nahka, messinki, rouhea puu ja ripaus vihreää ovat täydelliset yhdessä.

12 Honka Ankkuri

Kannustalon kohde oli kaunis näyte maanläheisillä sävyillä ja materiaaleilla sisustamisesta. Siparilan seinäpaneeli oli kyllä upea elementti tuohon tilaan.

6 Kannustalon Harmaja Saimaa

6 Kannustalon Harmaja Saimaa

Honkatalojen kohteen tilat tekivät ison vaikutuksen. Paljon lasia, valoa ja avaruutta ei jättänyt kylmäksi ollenkaan vaan tila oli tavallaan yhdenlainen elämys. Sama teema jatkui läpi talon kylpyläosastosta kattoterassille.

8 Villa Saimaanhelmi

Kuvia olisi paljon paljon enemmän näyttää, mutta tässä sellaiset mitkä puhuttelivat jokainen omalla tavallaan. Upeita taloja ja sisustuskuume on taas pahimmillaan..! :)

Toivottavasti tästä koosteesta on iloa sinullekin!

3 kommenttia

  1. Kiva kooste! Oma koosteeni on vielä alkutekijöissään :-D

    VastaaPoista
  2. Ihania kohteita, joukosta löyty myös oma suosikini. Harmi etten ehtinyt käydä kaikissa ihanissa kodeissa eikä esim. Honka Ink ollut edes auki vielä silloin kun messuilla pyörähdin. Onneksi muiden bloggaajien kuvia voi katsella vielä pitkään.

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköisiä kohteita ja harmi kun ite ei tänääkään vuonna varmaan ehdi käymään. Onneksi te muut bloggaajaat päivitätte ja laitatte näitä ihania kuvia, niin pääsee paremmin jyvälle tarjonnasta. Paremmin kuin lehden välityksellä :) Näistä kohteista saaa niin paljon myös omaan työhön ideoita. Mukavaa viikonloppua sinne <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥