Uudet tuolit keittiössä

keskiviikko 27. elokuuta 2014

Keittiön sisustusprojekti sai hyvän alun, kun kävin tänään ostamassa kaksi Kartellin Masters -tuolia. Kaksi siitä syystä, että näin äitiyslomalla ei tietenkään ole ihan niin rahoissaan että olisin kaikki kuusi kerralla ostanut, mutta myös siksi että nämä kaksi kaunokaista oli tarjouksessa :) Ja minä niin rakastan näitä tuoleja. Niille, jotka ette tuoleja tunne, tiedoksi että Masters on kolmen tuoliklassikon yhdistelmä. Kun katsotte selkänojan kaaria, näette kolme erilaista profiilia. Ne ovat tutut Arne Jacobsenin Seiska-tuolista, Eero Saarisen Tulppaani-tuolista sekä Charles ja Ray Eamesin DSR-tuolista. Masters-tuolin ovat suunnitelleet yhdessä Philippe Starck ja Eugeni Quitllet.



_MG_0928%20%281280x853%29.jpg



Näissä tuoleissa on todella hyvä istua ja korkeus on täydellinen. Ilme on kevyt ja ilmava ja rakastan noita kauniita kapeita jalkoja. Tuoli on kuitenkin melko leveä, joten se tuli yllätyksenä että kolmen tuolin mahduttaminen pöydän sivulle on vain juuri ja juuri mahdollista. Onneksi kuitenkin mahtuu, muuten joutuisin miettimään tuolit uusiksi. Tai hankkimaan isomman pöydän :)



_MG_0919%20%28853x1280%29.jpg



Kuten jo viikonloppuna kerroin "keittiömietteitä aamupalalla" postauksessa, keittiö on se paikka joka meidän kodissa kaipaa tosiaan muutosta. Tuolit on nyt taidettu päättää, mutta verhot ja valaisin on vielä arvoitus. Meillähän on ollut tuossa ruokapöydän alla iso matto, mutta nyt se on ollut kesän varastossa. Se varmaan pitäisi alkuun tuoda takaisin. Ehkä se sisustus siitä alkaa sitten taas muotoutumaan :) Ja jossain vaiheessa hankitaan Masters-tuoleja lisää.



_MG_0921%20%28853x1280%29.jpg



Mukavaa viikon jatkoa! ♥

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥