Kaunis keskikesän juhla

torstai 19. kesäkuuta 2014

IMG_7650%20%281280x853%29.jpg



IMG_7661%20%281280x853%29.jpg



Heipä hei! Jokos siellä ollaan juhannustunnelmissa? Oletko kenties pakannut kimpsut ja kampsut ja ottanut suunnan mökille? Vai onko tiedossa festarit? Tai kaupunkijuhannus?



Olipa suunnitelmat mitkä vain, on mielestäni tärkeintä se tunnelma. Me olemme kotona ja helpostihan ne päivät ovat samanlaiset kuin arkenakin. Mutta jokin tässä ajankohdassa vaan on erilaista, sillä itse ainakin olen ihan juhannustunnelmissa :) Täydellistä toki olisi, kun saisi aattona katsella kokkoa järvimaisemissa (ai että...), mutta seura on tärkeintä. Oma perhe ympärillä, ihana koti ja hyvää ruokaa. Ja vieläpä hyvät ystävät tulossa aattona kylään. Mitä muuta sitä tarvitaan ♥



Siivous jäi vielä huomiseen, mutta tein tänään olohuoneessa yhden kevennyksen jolla on suuri vaikutus. Otin pois (siis siirsin toiseen huoneeseen..) yhden ison, valkoisen ja painavan jutun (sellaisia muuten onkin tässä olkkarissa muutama..). Siitä lisää sitten seuraavassa postauksessa, ehkä huomenna, ehkä ylihuomenna, katsotaan miten ehtii kirjoittelemaan.



Muistakaahan siellä tien päällä ja vesillä olla oikeasti varovaisia! ♥



Ihanaa Juhannusta teille kaikille!

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥