Kauniit kuvat luo onnellisuutta

maanantai 16. lokakuuta 2017
Sisustuslehtiä on mukava selata ja saada sieltä ideoita omaan kotiin. Itse koen että hyvän sisustuslehden tunnistaa siitä herättääkö se minkäänlaisia tuntemuksia. Minusta on aivan ihana inspiroitua kauniista lehtikuvista ja tuntea kun oma luovuus herää. Hyvän lehden selattua pää on täynnä ideoita ja oivalluksia. Oikeastaan sama pätee silloin, kun on löytänyt hyvän instagram tai pinterest -tilin, jossa kuvat ovat toinen toistaan kauniimpia.
Minulle sisustuslehdet ja kuvapalvelut ovat pääasiassa inspiraation ja luovuuden lähde, mutta toki niiden avulla pysyy myös tietoisena vallitsevista trendeistä. Hyvän sisustuslehden kanssa on myös mukava rentoutua ja uppoutua haaveilemaan vaikkapa siitä unelmatalosta. Parhaissa kuvissa on täydellinen tunnelma ja värimaailma. Sellainen josta tulee ihan oikeasti hyvä olo. Sellainen jonka ansiosta mieli huokuu onnellista tunnetta.


Mitä kauniit sisustuskuvat sinulle merkitsevät? Näyttävätkö ne vain kuvilta vai antavatko ne jotain katsojalle? Sisustuskuvathan ovat periaatteessa vain kuvia esineistä ja asioista, voiko ne tehdä ihmistä onnelliseksi?


4 kommenttia

  1. Allekirjoitan kaiken 👍🏻

    Kyllä kuvat ovat itsellekin inspiraationlähde, kuten oikeastaan kaikki ympärillä tapahtuvakin. Etsin inspiksiä oikeastaan koko ajan jopa huomaamattani. Tästä saisi jo ihan oman postauksenkin aikaiseksi!

    Iloa syysviikkoon 💓

    VastaaPoista
  2. Ihana olen samaa mieltä, harmi, kun kaikkea ihanaa ei voi vain aina itse toteuttaa... Ihanaa päivää ja ylihuomenna nähdään <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥