KADONNUT VALO

tiistai 13. marraskuuta 2018
Heipä hei! Taas vierähti aikaa edellisestä blogipostauksesta. Kuten muuallakin, täälläkin yritetään selviytyä tästä ankean harmaasta marraskuusta. Töissä on pidellyt kiireitä ja kotiin päästyä energiatasot on ollut ihan nollassa. Kuvaamiselle on harvoin aikaa tai valoa, joten myös blogi jää silloin hunningolle. 



Eilen sain kuitenkin napattua pari sinisen hetken kuvaa ja tuntui, että ehkä pieni innostus nosti päätään. Täytyykin käyttää tämä pimeä aika kuvausharjoituksiin ja opetella taas kuvaamaan lisävalon kanssa. Tai sitten kynttilänvalossa.



Miten siellä? Väsyttääkö tämä pimeys vai onko ihana viettää tunnelmallisia koti-iltoja? Koska se joulukin sieltä lähestyy, haluaisin jo löytää se hyggeilyn ilon ja innostua tekemään jouluisia ja talvisia asetelmia. Tulisi se lumi, niin se viimeistelisi kaiken. Ennen lumen tuloa minua kuitenkin odottaa Bo Bedre lehden jouluinen numero, josta aion ammentaa inspiraatiota. Jo nopealla selailulla näytti ihanalta..! Ja lupaan jakaa parhaat ideat tänne bloginkin puolelle ♥


1 kommentti

  1. Vaikka mä en muuten niin lumesta välitäkään, niin kyllä se toisi sitä kaivattua valoisuutta...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥