VINKKI TULPPAANIEN HOITOON

lauantai 27. tammikuuta 2018
Tulppaanikausi on taas täällä ja niitä onkin mukava tuoda aina kotiin kauppareissulta. Tulppaanien hoitoon löytyy varmasti monenlaisia ohjeita, mutta ajattelin kertoa oman vinkkini joka toimii takuuvarmasti. Tällä välttyy veltoilta tulppaaneilta, ne kestävät pidempään ja niiden asettelu on huomattavasti helpompaa. 



Kun seuraavan kerran ostat kaupasta tulppaanikimpun, älä avaa muovikäärettä. Ota tulppaanien varret alhaalta esille ja leikkaa niihin uusi imupinta. Älä myöskään poista niissä olevaa kumilenkkiä, vaan laita tulppaanit muoveineen ja kumilenkkeineen maljakkoon ainakin tunniksi. Itselläni ne tahtovat unohtua siihen koko illaksi, mutta ei siitä haittaakaan ole. Kun tulppaanit ovat saaneet tuen kanssa ottaa uusien imupintojen avulla vettä, voi muovin poistaa. Kumilenkin voi jättää jos kimppu tarvitsee tukea pysyäkseen muodossa. 



Tämä ohje taitaa löytyä kyllä joidenkin tulppaanikimppujen muoveista, mutta jos et ollut tätä vielä kuullut niin kannattaa kokeilla. 

Muita tulppaanien ystäviä?

2 kommenttia

  1. Kiitos, tää tuli ainakin mulle tarpeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva juttu! Minulla tämän ansiosta tulppaanit saa hirmuisen kasvupyrähdyksen ja sen jälkeen näitä saakin leikata lisää :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥