PYÖREÄ PÖYTÄ

perjantai 12. tammikuuta 2018
Instagram seuraajat ehkä jo tiesivätkin, että meillä on uusi ruokailutilan pöytä. Pitkään mielessä ollut hankinta tehtiin vuodenvaihteessa ja samalla keittiön säilytystiloja vähän lisättiin tuomalla jo monta vuotta palvellut valkoinen senkki tuonne ikkunan alle. Entinen isompi pöytä pienessä keittiössä tuntui tilan hukkaamiselta, kun samaan aikaan oli puutetta säilytystilasta. Vaikka säilytystila tosiaan kävi liian pieneksi, en silti kaipaa yläkaappeja. Ilman yläkaappeja keittiössä on helpompi toimia, varsinkin silloin kun keittiössä toimii useampi kuin yksi henkilö. Nyt ruokailulle on juuri sopiva tila ja säilytystiloja ihan mukavasti. Pöydän halkaisija on 118 cm.



Uusi pöytä näytti aluksi vähän pieneltä ja täytyy myöntää, että paketissa pöytälevy näytti naurettavan pieneltä. Hetken jo itsekin mietin, tulikohan nyt hankittua liian pieni pöytä. Käytäntö on kuitenkin näyttänyt, että koko perheemme mahtuu pöydän ympärille vaivatta ja keskelle voi vielä kattaa aamupalatarpeet tai päivällisen. Lisäksi tunnelma pyöreässä pöydässä on aina mukava! Siinä on kiva vaihtaa päivän kuulumisia ja seurustella koko perheen kanssa. Myös isompi porukka sopii pöydän ympärille, uudenvuoden aattona meitä oli pöydän ympärillä parhaillaan kahdeksan. 





 
Keittiö ja ruokailutila on nyt ihan toimiva kokonaisuus, juuri tähän taloon sopiva. Täytyy todeta, että isoimmissa unelmissani ruokailutila näyttäisi ihan joltain muulta ja voi huokaus niitä unelmia on muitakin..! Ehkäpä niistä kirjoittelen tässä lähiaikoina, olisi ihan mukava heittäytyä kunnolla niihin sisustusunelmiin yhden postauksen verran..! ♥


7 kommenttia

  1. Ihana kokonaisuus ❤️ Ystäväni vinkkasi tuosta sun instapäivityksestä mulle, ja mä niin haluaisin tuon pöydän myös meille. Mies ei vaan vielä ole lämmennyt ajatukselle. Voi kunpa olisi paikka, minne jemmata nykyinen pöytä. Tuon pöydän hankinta kun ei ole hinnasta kiinni. Ainoastaan se toimiminen omassa arjessa hieman huolestuttaa. Mutta jatkan pehmitystä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea pehmittelyyn :D Meilläkin tuli alkuun skeptisiä kommentteja, mutta pöytä on ollut todella toimiva! Aivan hyvin ollaan pärjätty ja tosiaan ruokailuhetkistä on tullut asteen mukavampia kun ollaan vähän tiiviimmin :)

      Poista
  2. Kiitos sinun, tuo kotiutuu huomenna meillekin. Ihastuin siihen instassa niin ikihyviksi etten ole saanut sitä pois mielestäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpas kiva kuulla että olen onnistunut inspiroimaan :) Me ainakin olemme olleet todella tyytyväisiä pöytään.

      Kannattaa kokeilla ensin tarvitseeko jalan alle laittaa niitä ohjeen mukaisia mustia säätönuppeja, sillä ainakin meillä juuri ne aiheuttaa vähän keikkumista jos joku painaa reunasta. Aion laittaa niiden säätöjuttujen tilalle kalustehuopaa, varmaan sillä korjaantuu :)

      Poista
  3. Kiitos hyvästä vinkistä. Pöytä kotiutui eilen ja se on vieläkin ihanempi kuin mitä osasin odottaakaan. Ajattelin sen näyttävän pienemmältä mutta se istuu keittiöömme kuin se olisi sinne tehty <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥