Lämminhenkinen ja ylellinen Lapland Hotel Oulu

keskiviikko 18. marraskuuta 2015
Oulun keskustaan on avattu uusi upea hotelli. Hotelli, joka erottuu kaikista muista ja antaa jokaiselle kävijälle ihanan lempeän kokemuksen ja palasen luksusta. Kuvittele, että kun astut sisään hotellin aulaan, sinut valtaa lämmin vastaanotto ja ihan toinen maailma. Kolea ilma ja hektinen arki jää taakse ja voit uppoutua maailman pehmeimpään nojatuoliin. Valaistus on pehmeä ja ravintolan tuoksut houkuttelevat sinut vielä peremmälle.





Lapland Hotel on tuonut Oulun keskustaan palasen Lapin eksotiikkaa erittäin onnistuneesti. Tunnelma hotellissa on niin ihana, että suosittelen kokemaan sen itse. Mutta yritän parhaani, että se välittyisi myös näiden kuvien ja sanojen myötä. Kuvat ja kokemukset ovat lokakuun lopulta, kun pääsimme POP Bloggaajien porukalla tutustumaan tähän hotelliin ensimmäisten joukossa. 

Meille olikin järjestetty kerrassaan lämmin vastaanotto. Hotellin johtaja Y.T. Kivisaari toivotti meidät tervetulleeksi ja kertoi meille hotellin tarinaa. Kaikesta huokui aito ilo ja onni sekä se tavoite, jossa luodaan elämyksiä asiakkaille.


Saimme maistella aivan mielettömiä makuja, taitavien ja palkittujen kokkien valmistamia pieniä mestariteoksia ja voin kertoa, että Ravintola Oula on se paikka, joka on pakko kokea. Kun seuraavan kerran suunnittelette Oulussa ravintolaan menoa, tiedätte mihin suunnata.

  Tarjottimella poro tartar, keltuaiskreemiä, savustettua majoneesia, kuivattua kaprista & friteerattua jäkälää



  Paahdettua palsternakkaa, palsternakkapyre, poromi & persiljaöljyä

 Siikaa 42c, sinappikreemiä & tilliemulsio

 Paahdettua keltajuurta, paistettua herkkutattia, hapankermaa & friteerattua ohraa


  Suklaakakkua, sitruuna-valkosuklaamoussea & sitruunakreemiä

  Kuusenkerkkävanukasta, kuusenkerkkäsorbettia & kristallisoitua valkosuklaata

  Puolukka-katajanmarjafinancier


Ravintolan astiasto on muuten suunniteltu yhteistyössä Anu Pentikin kanssa ja siitä yksi hieno näyte alla olevassa kuvassa.

Tattijäätelöä sekä paahdettua perunajäätelöä  
 
 Näiden mahtavien makujen lisäksi tarjolla on myös tutumpia ruokia, kuten burgereita ja pizzaa. Pöytävaraus onnistuu muuten netissä, siitäkin plussaa.



Huoneiden sisustus on aivan omaa luokkaansa. Missään muussa hotellissa ei koe tätä vau-elämystä. Sisustus on niin kutsuva, lämmin, kaunis, rento ja tyylikäs, että ainakin omat hotellikokemukseni kalpenevat tämän rinnalla. 



Tässä hotellissa on ajateltu kaikkea. Jopa televisio on tuotu nykyaikaan ;)





Hotellin sijainti on loistava, mutta sen lisäksi se sisältää suuren palasen Oulun historiaa ja kätkee sisälleen upeita tiloja. Historiallisesta Ynninkulmasta löytyy aito viinikellari, juhla- ja kokoustiloja, loisteliaita saleja ja paljon muuta näkemisen ja kokemisen arvoista.








Tämän sisustajan sydäntä lämmittää kovasti se, että Oulun keskustassa on tällainen lämminhenkinen, upeasti sisustettu ja ylellisyyttä huokuva "olohuone". Hotelli on onnistunut kokonaisuus ja uskon, että se tulee olemaan valtavan suosittu. Monelle varmasti tulee mieleen kysymys, paljonko yksi hotelliyö maksaa. Hotellinjohtaja käytti termiä "affordable luxury", joka kuvaa konseptia hyvin. Hintataso on samaa luokkaa muiden hotellien kanssa.


Kiitos Lapland Hotel Oulu tästä hienosta tilaisuudesta päästä kokemaan parhaita paloja hotellista, varmasti näette minut siellä vielä uudelleen..! :)

12 kommenttia

  1. Wow, upea sisustus! Tuolla olisi varmaan aivan mieletön tunnelma. Tuli heti mieleen, miten ihana tuolla kellarissa olisi viettää iltaa ja kokeilla friteerattua jäkälää. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin?! Tuo rakennus on siitä aivan mahtava, että joka nurkan takana on jotain upeaa nähtävää. Parasta siellä on kuitenkin se ihana tunnelma :)

      Poista
  2. Mikä paikka! Nyt tekis mieli lähteä Ouluun :D

    VastaaPoista
  3. Tää on mieletön paikka! Miehen kans täytyy joskus tuonne päästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! On kerrassaan ihana tunnelmaltaan ja sisustukseltaan.

      Poista
  4. Vauh. On kyllä upea paikka. Tuonne olis kyllä kiva joskus päässä käymään, ihanan lämminhenkinen sisustus ja varmaan sai kokea hienoja uusia makuelämyksiä. Onneksi ei ole Ouluun pitkä matka täältä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maut olivat niin mahtavia vaikka varmasti monen korvaan erikoisilta ruokalajeilta kuulostaakin. Ja tuossa joukossa oli todella monta ihan uutta tuttavuutta, aiemmin vain nimiltään tuttuja.

      Poista
  5. Kyllä niin lämmittää tämän lappilaisen sydäntä. Ja oi kun tuli niin ikävä Ouluun ja entiseen työpaikkaani. Olin ennen töissä tuossa hotellissa kun oli vielä Ramada hotelli. Ihanasti olit saanut kuviin uuden hotellin tunnelman ja sen affordable luxury fiiliksen. =) Kiitos ihanasta postauksesta. Täytyy kyllä tulla pika puolin Ouluun vierailulle, on kuulemma muuttunut todella paljon sen jälkeen, kun olen sieltä muuttanut tänne Kuopioon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi niinkö! No tämähän oli sitten sinulle jännä postaus :) Itse olen yöpynyt tuolla yhden kerran kun se oli Holiday Inn. Ja ihana kuulla, että postaus oli onnistunut ihan lappilaisen näkökulmasta, parasta palautetta siis :) Kuopio on muuten ihana paikka minun mielestä. Jos jonnekin muuttaisin joskus täältä Oulun seudulta niin se olisi Kuopio. Itse kun olen kotoisin Pohjois-Karjalasta, läheltä Savon rajaa :)

      Poista
  6. Upeita kuvia ja varmaan hieno paikka. Tuonne minä haluan, syömään herkkuja ja nauttimaan kauniista hotellista. Luksusta varmaan Oulussa tämä paikka vaikka onhan siellä toki monta hienoa hotellia. Oulu on oikein mukava kaupunki.

    VastaaPoista
  7. Todella upeat kuvat! <3 Pitäis saada hommattua lapsenlikka, niin pääsis testaamaan miehen kanssa hotellikokemus ihan asiakkaana :) Oulan ravintolan antimia täytyy päästä piakkoin testaamaan, maistiaispalat olivat ainakin taivaallisia!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥