Oi mikä tunnelma..!

sunnuntai 30. elokuuta 2015





Eilen monessa paikassa vietettiin venetsialaisia, eli tulen, valon ja veden juhlaa. Sitä vietetään myös kesän ja mökkikauden päättäjäisinä, mutta meillä se nyt vain tuntui sopivalta ajankohdalta viettää iltaa vielä ulkona paviljongin suojissa ja kynttilöiden valossa. Aika viileää oli ja täytyy myöntää, että nyt on vähän kurkku kipeä, mutta oli myös niin ihanan tunnelmallista..! Ja kun paviljongin verhot suljettiin, tuli kynttilöistä, ihmisistä ja lämpimästä ruuasta sopivasti lämpöä :) Iltaa tuli viettämään ystäväpariskunta naapurista.

Edelleen haaveilen lasituksien suojassa olevasta terassista, mutta täytyy kyllä sanoa että tässä paviljongissa on ihan omanlainen tunnelmansa. Mustat verhot tekevät tilasta ihanan pesämäisen, turvallisen ja tunnelmallisen. Viileät poskipäät ei paljon haittaa, jos tuolilla on talja ja sylissä viltti. Pöydällä lepattaa kynttilät ja tarjolla hyvää lämmintä ruokaa. Tässä tapauksessa syötiin ihan uutta tuttavuutta. Bongasin Marian aina yhtä ihanasta blogista pizzadippi reseptin ja pakkohan sitä oli kokeilla. Oli hyvää ja vieraatkin tykkäsivät. Tarjolla oli myös ihana lehtikaali-parsakaalisalaatti, mutta sen muistin kantaa pöytään vasta kuvauksen jälkeen.

Ihania makuja, ihania tunnelmia, rentouttavaa seurustelua ja pitkään nukutut yöunet..! Tekevät niin hyvää. Niin hyvää, että huomenna jaksaa aloittaa ihan uudella tarmolla... treenaamisen!
Siitä lisää myöhemmin :)

Nyt sunnuntain ratoksi iiison pyykkivuoren kimppuun! Ja tuota hämärä/pimeäkuvaamista pitää taas alkaa harjoittelemaan..

22 kommenttia

  1. Voi kuinka ihana ilta teillä on ollut, niin viihtyisän näköinen tuo paviljonki!
    Tsemppiä sunnuntain puuhille ja treeneille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on näitä iltoja, joita voi muistella sitten talven aikana ♥ Kivaa uutta viikkoa sinne! :)

      Poista
  2. Ihana tunnelma kuvissa! Huvimaja on kyllä tunnelmallinen paikka viettää iltaa :) Kiva oli nähdä eilen <3 Tsemppiä opiskelupäiviin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava päivä eilen ja tämä illanvietto paviljongissa vain kruunasi kaiken :) Mukavaa viikkoa!

      Poista
  3. Aivan ihanan näköisiä kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S ♥♥ Meinasi olla vähän vaikeaa tuo pimeässä kuvaaminen.. :D

      Poista
  4. Voi kuinka tunnelmallista <3 Ei näistä chillailu/syksy illoista tarvitse vielä luopua...meidän ystäväporukalla on tapana pitää paljuiluiltoja vielä loka/marraskuun tähtitaivaan allakin :) Pipo päähän ja menoksi vaan !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oioi kun olis se palju.. tai poreamme! Todellakin istuisin siellä talvipakkasillakin :D

      Poista
  5. Ihania kuvia sinulta jälleen kerran, tekee mieli hypätä mukaan kuvaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla että tunnelma välittyy kuvista :)

      Poista
  6. Ihana tunnelma! Ja juuri näin, että näitä voi sitten talvipakkasilla muistella. Oli kiva tavata eilen, toiv nähdään pian uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kaikinpuolin mukava tapaaminen :) Eiköhän näitä treffejä tule :)

      Poista
  7. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Täällä kans vietettin n.pari viikkoa paviljongissa ns.tyttöjen iltaa. Viltit ja villasukat piti kyllä loppu illasta hakea päälle. Kynttilän valossa tulikin istuttua muutama tunti :-D se lasitettu terassi olis kyllä kiva :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olisi, mutta tämäkin on ihan hyvä vaihtoehto, ainakin halvempi sellainen :) Ja sehän tosiaan on vain pukeutumiskysymys :D

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos :) Taljoilla ja kynttilöillä ei voi mennä pahasti pieleen :)

      Poista
  9. Tunnelmalliselta tosiaan näyttää <3 kyllä syksyn pimeät illat on ihanaa aikaa <3

    Flunssaa taitaa olla liikkeellä, minäkin tulin kipeäksi.. Pikaista paranemista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan parhaita nämä päivät kun on kuivaa, mutta silti se raikas syksyinen vähän viileä ilma. Pikaista paranemista sinne! Minulla meni tuo kurkkukipu päivässä ohi..

      Poista
  10. No wau! Kyllä tuonne karvan sekaan voisi sukeltaa :))

    VastaaPoista
  11. Hyvältä näyttää ja fiilis on käsin kosketeltavissa.. Minäkin innostuin terassia sisustelemaan syksytunnelmointia varten :) Ihan kivaa, että on jo pimeää, niin voi taas poltella kynttilöitä ja kaivaa lyhdyt esille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, vaikka se pimeys kestääkin aika kauan tästä eteenpäin, on se silti myös ihanaa aikaa :) Ihanaa viikonloppua sinne!

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥