Kotikuvia ja kuulumisia

maanantai 13. heinäkuuta 2015



Heipä hei! Blogi oli viime viikon ihan lomalla, vähän niinkuin vaivihkaa. Blogipostaukset kun syntyvät muutenkin omalla painollaan, lomakin haki paikkansa ihan itsestään. Se on jännä harrastus tämä bloggaaminen. Siihen jää niin koukkuun, vaikka se viekin paljon aikaa. Kun on muutaman päivän bloggaamatta, sitä huomaa miettivänsä postausideoita ja teitä lukijoita. On se vain iso osa tätä elämääni, tämä blogini. Kiitos siis teille täällä kävijöille, teitä kun on mukavasti riittänyt näinä hiljaisinakin päivinä ♥

Postauksen kuvat ovat tältä päivältä ja ihania kukkia on siellä täällä, sillä vietimme viikonloppuna keskimmäisen tyttäremme 4-vuotis synttäreitä ♥


Jo alkukesästä mainitsin, että monta projektia on käynnissä tuolla pihalla ja nyt ainakin pari niistä on valmiina. Tulette siis näkemään uuden valmiin lankkupöydän, ison muutoksen kokeneen leikkimökin ja terassin ympärille tehdyt istutukset ja koristekivet. Myöhemmin kesällä tai viimeistään syksyllä paljastuu yksi isompi projekti, joka on rakennettu ulos ;)

Seuraava postaus kuitenkin on ihan jotain muuta. Kuvia ystäväni uudesta upeasta modernista kodista, joka vei kyllä sydämeni. Kurkkikaapa siis tänne huomenna heti uudestaan :)

Mukavaa alkanutta viikkoa ♥

16 kommenttia

  1. Loma vie kyllä mukanaan, olen huomannut sen :) On se vaan mukavaa, kun saa jotain uutta valmiiksi sisään tai pihalle. Itse olen myös jonkin verran sisustellut ja rempannut. Mukavaa maanantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja se on onneksi ihan hyvä juttu, että loma vie mukanaan :) Kiitos, mukavaa päivää sinnekin :)

      Poista
  2. Täydellinen olkkarinurkkaus teillä, todella kaunis ja viihtyisä. <3 hyvä on välillä vähän pitääkin taukoa, kun siltä tuntuu ja nauttia hetkestä. :) Mukavaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuosta nurkkauksesta tuli kyllä oma uusi lemppari :)

      Poista
  3. Lomailu tekee hyvää, joskus myös blogin parista :)
    Huippukivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tekee. En kuitenkaan malttanut pidempään pitää blogia tauolla :D

      Poista
  4. Kauniita kuvia. Mikä on tuo söpö pikkupöytä puujaloilla nojatuolin vieressä? Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se on jakkara Oululaisesta Kairahouse sisustusliikkeestä, käy hyvin tosiaan sivupöydäksi niinkuin tuossakin.

      Poista
  5. Pieni loma tekee hyvää :) Kauniita kuvia jälleen ja onnea synttärisankarille!

    Iloa uuteen viikkoon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se vain on. Tajusin tuossa, että enää on neljä viikkoa tätä kotiäitiyttä ja sitten alkaa koulu! Kiitos onnitteluista :) Iloista viikkoa sinnekin :)

      Poista
  6. Kesällä tuntuu itselläkin että blogi hiljenee vaikka se on koko ajan mielenpäällä. Aina ei ehdi tai kamera ei ole kulkenut mukana vaikka se lähes joka paikkaan mukana kulkeekin.
    Onpas ihana tyyny tuossa ensimmäisessä kuvassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyyny on Decorasta, ilmeisesti siellä ommeltu. Blogi taitaa monella olla kesäisin sellaisella hiljaisemmalla vaihteella, syksyllä taas uuteen nousuun :)

      Poista
  7. Sulla on täydellinen koti(ja sisustusmaku)! Sata sydäntä. Tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ♥ No meillä on sitten varmasti hyvin samanlainen maku. Toisen mielestä tämä tyyli voi olla ihan jotain muuta :D Mutta kaunis kiitos kauniista sanoista, ilahdutit kovasti ♥♥♥

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥