Iso lankkupöytä terassille

maanantai 15. kesäkuuta 2015
Nyt tulee vain tällaisia puolittaisia kuvia ilman valmista lopputulosta, vähän niinkuin kurkistuksena tulevaan. 

Vanhat terassikalusteet lähtivät uusille omistajille, sillä meille tarvittiin jo isompi pöytä. Kalusteet olivat edelleen ihan loistavassa kunnossa ja hädin tuskin raskin ne myydä, mutta nyt kun terassin uusi ruokailutila alkaa hahmottua, pidän näkemästäni todella paljon. 



Pöydästä ei tullut kerralla ihan priima (osa lankuista kieroja), joten siksi nämä puolittaiset kuvat ;) Mies aikoi tehdä kokonaan uuden, kunhan saa haettua noita lankkuja lisää. Pöydästä tulee lähes kolmemetrinen ja siksi lankkujen on oltava suoria koko matkalta.


Tuolitkin ovat vielä hankkimatta, mutta olen keksinyt mitkä ne tulevat olemaan. Ja voinpa kertoa, että en malta odottaa!! :) Nämä meidän wieniläistuolitkin sopisivat paremmin kuin hyvin pöydän pariksi, mutta ilman katosta näitä ei voi käyttää ulkona.



Maistuipa kuulkaa hyvältä nuo kotimaiset uudet perunat voin kanssa! Lisäksi kevätsipulia ja kananmunaa, niistä oli minun lautanen koostettu. Ai että. Ja jotta tällainen kesäinen lämmin päivä päättyi täydellisesti, illalla saunottiin vastan kera. Mikään ei voita sitä koivun tuoksua..! Suomen kesä ♥

Näissä tunnelmissa on ihana jäädä odottelemaan juhannusta saapuvaksi ♥


32 kommenttia

  1. Tää näyttää kyllä tosi hyvältä, joten uudesta pöydästäkin taitaa tulla upea. On se hieno taito tuo, että osaa itse. Olen vähän kade ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei muuta kuin tuumasta toimeen vaan, sitä voi itsensäkin yllättää ;) Uudesta pöydästä tulee varmasti sitten ihan täydellinen, sillä ei tämäkään tosiaan hullumpi ole :)

      Poista
  2. Näyttää hyvältä jo tämäkin pöytä :) Mitkähän tuolit olet valinnut teille, innolla jään odottelemaan lisää kuvia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään laitoin tilauksen menemään, saa nähdä miten kauan menee tuolien saapumisessa :)

      Poista
  3. Aivan mielettömän kaunis pöytä jo nyt, vaikkei priimaa vielä olekaan! Voi kun tuollaisen saisi itsekin :) Innolla jään odottamaan tuolivalintaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lankkujen sävy on tällä hetkellä kyllä ihan täydellinen, tekee pöydästä niin kauniin!

      Poista
  4. Näyttää huikeelta tuo pöytä! :) ihanat nuo jykevät lankut. :) Rakastan uusia perunoita voisipulikastikkeen kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne nuo yksinkertaiset maut on monesti niitä parhaita. Ja pöytä tulee näyttämään vielä paremmalta uusien tuolien kera :)

      Poista
  5. Todella ihana pöytä :) Innolla odotan, mitkä tuolit tulevat ympärille :)

    VastaaPoista
  6. Onpas ihana. Tälläisesta haaveilen...meilläkin olisi haapalankkuja. Mutta mikä on tuo lankun paksuus? Ja valkoiset tuolitkin löytyy. Toisaalta haaveilen Ikean läpinäkyvistä muovituoleistakin...sateen kestävät. Mutta olet kyllä RakennusMestari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuumasta toimeen vaan, eihän tällainen kovin vaikea homma ole :) Nämä lankut ovat noin 5cm paksuja. Rouhea lankku ja kirkkaat tuolit olisivat kyllä kiva yhdistelmä :)

      Poista
  7. Hyvältä näyttää tämäkin versio pöydästä :-) Ja mitkä kesäfiilikset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, oli kyllä niin ihana kun tuli ensimmäistä kertaa oikein kesäinen olo kattauksen ja ruokien myötä :)

      Poista
  8. OIh, sulla on toi suolamylly mistä mä himoitseeeeeeeen!!! Se on mun seuraava ostos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on tämä ja sitten se musta, ovat kyllä todella hyvät ja laadukkaat maustemyllyt! Se on hyvä suunnitelma, osta pois vaan :)

      Poista
  9. Tosi upea! Eikö pöydän kuulu ollakin vähän vinoa jos se on tehty itse ja lankuista? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo rouheus ja säröt kuuluu asiaan, mutta se ei ole niin käytännöllistä jos reunalankku on pahasti kallellaan lattiaa kohti.. :)

      Poista
  10. Ihana pöytä! Oletko käsitellyt pintaa mitenkään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Pinta on hiottu, mutta muuta ei ole tehty, vielä ainakaan. Haluaisin, että väri pysyisi tuollaisena vaaleana ja lämpimänä. Harmaantuminenkaan ei ole paha vaihtoehto ollenkaan, mutta ennemmin tykkäisin tästä. Joten ajattelin, että ehkä jokin kuultava vaalea vaha tai jokin sellainen kävisi. Pitää selvitellä asiaa.. :)

      Poista
  11. Ai, näyttääpä hyvältä!:) Olen alkanut miettimään, josko tekisi lankkupöydän keittiöön... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minunkin haaveena on ollut, että jos olisi täysin valkoinen ja moderni keittiö ja paljon tilaa ruokapöydälle, sinne tulisi kyllä tällainen, varustettuna lasikannella. Mutta onneksi terassilla on tilaa tällaiselle!

      Poista
  12. Tosi hieno! Itsellä mielessä kans lankkupöydän teko. Onko nuo sinun (siis pöydän) jalat mistä? Mietin tuossa kun ikean ostoslistaan lisäilin pukkijalkoja joiden painoraja oli 50 kiloo et kestääkö paksujen lankkujen painon? Innolla odotan lopullista versiota :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jep, tässä on alla Ikean pukkijalat, ja suunnittelin, että pitkään pöytään tulisi sitten näiden lisäksi välille vielä irtojalat. Ettei koko paino ole pukkijalkojen varassa. Nämä pukkijalat olivat tosin pettymys, kun nämä olikin koottavat eikä hitsatut niinkuin luulin. Mutta mitenkäpä muutenkaan, onhan ne ikeasta ;)

      Poista
  13. Wau, upea!! <3 Meilläkin on tässä muutama projekti valmistumassa :) Tuollaisesta lankkupöydästä haaveilen meidän keittiöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli ♥ Jäänpä odottelemaan mitä projekteja siellä puuhataan :)

      Poista
  14. Todella kaunis pöytä ja ihanan kesäisiä kuvia! Toivotaan, että tänä kesänä saatte usein tuolla ruokailla ja se aurinko paistaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tosiaan niin toivotaan :) Näitä kesäfiiliksiä lisää :)

      Poista
  15. Ooo, upealta näyttää tämäkin, kierous ei haittaa yhtään. Uudet potut pitää kyllä testata..namm!

    VastaaPoista
  16. Ootko tehnyt uuden pöydän? Mi kälaiset jalat siinä on? Olen kans tekemässä pöytää ja mietin jalka vaihtoehtoja jotka ovat nätit.. 😍

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥