Uusi vanha vitriini

maanantai 6. huhtikuuta 2015
Viime aikoina minua on kiehtonut kuvat isoista vitriinikaapeista, joissa on valkoinen sisus ja musta ulkokuori. Kahdella ystävälläkin on sellaiset ja olen saanut todeta, että ne ovat myös luonnossa kauniita. Pikkuhiljaa kuume paheni ja viimeinen niitti sille kuumelle oli, kun näin upean inspiraatiokuvan Marian blogissa (tästä voit katsoa kuvat upeasta asunnosta, jossa se upea vitriinikin näkyy). Siinäpä sitten tajusin, että meillähän on varastossa jotain..!


Ruskea, massiivinen, painava ja pimeä vitriini on komeillut varaston seinällä, koska sille ei ole löytynyt sisältä sopivaa paikkaa eikä se muutenkaan miellyttänyt ulkonäöltään. Onneksi maalit on keksitty ja minähän en kauaa miettinyt vaan aloin tuumasta toimeen.


Tässä se lopputulos nyt komeilee. Seinällä, vähän yksinäisenä kaivaten alleen jotain muutakin mustaa. Ehkä jokin taso, jonkinlainen sivupöytä sopisi siihen. Mutta kaapista tuli kyllä kaunis ja se sai sisälleen kaikkea pientä kaunista.






 

 
Tämä huone on todella vaikea sisustettava ja myös todella vaikea kuvattava. Ainakin minun objektiiveilla. Pitkulainen huone ja samalla korkea tila. Huoneen etuosasta kuljetaan läpi myös lasten huoneeseen ja terassille. Pikkuhiljaa olen kuitenkin saanut tästä vähän lämpimämmän ja kodikkaamman tilan, joka kuitenkin kaipaa vielä hiomista. Tuo pieni pyöreä pöytä ehkä joutaisi pois, seinälle pitäisi saada tauluja ja noiden rahien tilalle kävisi aika hyvin sellainen nahkainen marokkolainen rahi. Ja tuo siniharmaa seinä pitäisi peittää valkoisella maalilla. Mutta hiljaa hyvä tulee :)

15 kommenttia

  1. Ihana vitriini! <3 Itse olen myös alkanut mieltymään mustaan ja tekisi mieli kokeilla jotain mustaa huonekalua. Tuntuu, että musta on kovasti lisääntymässä sisustuksessa, ainakin blogien perusteella tuntuu olevan kovassa huudossa :)

    Kivaa maanantaipäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on näyttävä ja helppokin väri kun se käy monenlaiseen ympäristöön. Teillekin ihan varmasti! :)

      Poista
  2. Aivan mielettömän kaunis vitriini! Musta valkoisella sisuksella viehättää kyllä minuakin. Vitriini sopii tuohon huoneeseen täydellisesti, ja kuten sanoit, jokin musta pikku pöytä voisi olla aika kiva sen alla :).
    Aurinkoista uutta viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sitä samaa sinnekin! :) Jotain tuohon alle pitää saada tasapainottamaan kokonaisuutta. Saa nähdä mitä löydän siihen :)

      Poista
  3. Tosi kiva kaappi! Mulle on kotiutunut kans pikkasen mustaa kotiin :) Kaippa kaipaa jotain pientä kontrastia kotiinsa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mustalla saa kivasti sellaista syvyyttä ja ilmettä, kunhan sitä ei ole liikaa. Kiitos kommentistasi :)

      Poista
  4. Onpa namu ♥ Samanlainen mustan vitriini kuume on minullakin mutta onneksi sellainen ei nyt mahdu mihinkään niin ei tarvitse ruveta etsiskelemään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy kyllä myöntää, että nyt näen sieluni silmin tällä kohdin sellaisen ison vitriinikaapin! ;) Mutta eiköhän mennä nyt tällä :)

      Poista
  5. Onpas kivannäköinen hylly ja ehdottomasti oikea värivalinta, kyllä musta antaa kontrastia ja tuo särmää sisustukseen :)

    VastaaPoista
  6. Ihaillen minun silmät nautiskelee vitriinin uuesta väristä, ja myös kauniista minun silmää miellyttävistä tavaroista vitriinin sisällä :)
    Mie kans maalasin isäni vanhan ison (ruman)mäntylipaston mustaksi, ja siittä tuli ko uusi! Ja se pääsi olohuoneeseen :)
    Muodonmuutos on instassa, jos haluat nähä :D

    VastaaPoista
  7. Mahtavaa! Löysin sinun instatilin! Ja miten ihanalta siellä näyttää!!

    VastaaPoista
  8. Ihan parasta, kun jotain löytyykin omasta takaa! Kaunis vitriini, hyvin sopii ympäristöönsä. Minäkin olen viettänyt päivän maalisuti heiluen ;)

    VastaaPoista
  9. :D hih kiitos Jaana <3 mie olen ihan vastavastavasta-alkaja lapsenkengissä instassa, samoin tablettikuvaajana :)
    Mukavaa tynkäviikkoa :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit ♥