Sitruunapasta

lauantai 28. maaliskuuta 2015
 


Tässäpä todella hyvä ruokavinkki tälle päivälle! Tai sopiipa resepti aika hyvin pääsiäiseenkin. Kyseessä on siis Hanna Gullichsenin sitruunapasta.

Resepti on helppo ja mukava valmistaa. Ja kun on kyse pastasta, syömään pääsee nopeasti. Olen tehnyt tätä nyt yhden kerran ja varmasti teen toistekin. Maku oli raikas ja hyvä, ehkä jopa yllättävä. Valmistusvaiheessa maistelin kastiketta ja ajattelin, että nyt tuli liian sitruunaista mutta niin se vain lopputulos pastan kanssa oli lempeä ja pehmeän sitruunainen. Jos liika sitruunaisuus kuitenkin arveluttaa, voi reseptistä varmasti jättää pois puolet sitruunankuoresta. Reseptistä saa annokset kahdelle aikuiselle.


p.s. Luittehan blogistani eilisen uutiset? :)

8 kommenttia

  1. Kuulostaapa hyvältä ja tosiaan raikkaalta :) Täytyykin ehkä kokeilla joku päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa! Pitäisi etsiä lisääkin tällaisia pastareseptejä! :)

      Poista
  2. Namskis, kuulostaa herkulliselta ja täytyy jonain päivänä kokeilla :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos hyvästä vinkistä! Taidankin kokeilla tätä Pääsiäisenä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepas hyvä! Se on todella ihanaa kuulla, että tekin innostutte näistä minun jakamista resepteistä :)

      Poista
  4. Nyt löysin tännekin :) Olipa kiva tutustua tänään :) Liityin lukijaksesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa!! :) Todellakin, oli hienoa että pääsitte osallistumaan. Eiköhän sitä nähdä jatkossakin! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit ♥