Keitä olette?

perjantai 16. tammikuuta 2015

Minulla on ollut jo pitkään mielessä kysyä, ketä siellä ruudun takana on? Koska blogini aiheet ovat laidasta laitaan sisustusta, ruuan laittoa, diy juttuja ja välillä lapsiin liittyvää, on hankala hahmottaa minkälaisia seuraajia siellä on. Miksi siis käyt blogissani? :)



Bloggaamiselta toivon kehitystä ja enemmän vuorovaikutusta. Ilman sitä tämä tuntuu tyhjältä. Sanon siis suoraan, että toivon paljon enemmän kommentteja! :) Tiedän, että täällä kommentin jättäminen vaatii vähän enemmän kuin esimerkiksi bloggerissa, mutta kommenttikenttään tarvitsee jättää vain nimi tai nimimerkki. Joten jos jotain tulee mieleen kommentoida, kuulen sen mielelläni :)



athome_6675%20%28853x1280%29.jpg



Mikä aiheista kiinnostaa eniten? Mitä toivot lisää? Käytkö kenties muuten vain mielenkiinnosta (kaverit ja työkaverit ilmoittautukaa :D)?



Kuvat tässä postauksessa eivät ole kyllä kovin persoonallisia, siinä on vain pieni palanen meidän kotia, joten kerrotaan sitten minusta. Jos sattuu, että siellä on uusia lukijoita joukossa :)



athome_6678%20%28999x1280%29.jpg



Olen 31 vuotta ja kolmen pienen tytön äiti. Perhe on kaikkein tärkein, mutta rakastan myös tietenkin kaikkea kaunista, sisustamista, käsillä tekemistä, musiikkia, elämää ja ihan arkea. Omasta mielestäni olen hyvinkin sosiaalinen, joskin lähin ystäväpiirini on melko pieni. Uusia ihmisiä tavatessani saatan alkuun olla etäinen, mutta vauhtiin päästyäni olen puhelias ja ehkä kovaääninenkin :D Heh. Kotona teen koko ajan jotain. Jos en laita ruokaa, pyykkää, siivoa tai muuta sellaista, yleensä joko sisustelen, järjestelen, kuvaan tai bloggaan. Illalla kun lapset nukkuu, pötkähdän sohvalle katsomaan jotain telkkarista (Emmerdalen :D) ja nollaan päivän. Sitäpä se minun arki on.



Liikkumaan pitäisi päästä enemmän ja siihen pitäisi tosissaan yrittää nyt satsata. Jos lähden vaikka yksin kaupunkiin, kuuntelen ajaessani musiikkia täysillä. Radiokanavana on nrj tai voice, tai sitten kuuntelen Elastista :) Raskas metallimusiikki ei ole mun juttu. Haluaisin, että koti olisi aina siisti ja itse pukeutuisin aina tyylikkäästi. Totuus on muuta, pyykit kasaantuu, lattiat lainehtii leluja ja itse kuljen legginseissä ja jossain pitkässä paidassa..! :) Tykkään laulaa (kotona) ja tyttöjen kanssa kuunnellaankin monesti päivällä musiikkia ja lauletaan ja tanssitaan.



Koulutukseltani olen ensihoitaja ja työpaikka on teho-osastolla. Rakastan työtäni, mutta samalla haaveilen myös alanvaihdosta. Hankala homma :) Mutta ei suinkaan mahdoton ajatus. Nyt olen vielä kevään ja kesän kotona, syksyllä olisi sitten töihinpaluun aika.



Nyt me suunnataan ulos, jonka jälkeen alkaa pikasiivous! Illalla tulee vieraita ja ruokalistalla olisi tortillalasagne vihersalaatin ja punaviinin kera. Mukavaa viikonloppua! Ja toivottavasti kuulen vähän ketä siellä on..?

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥