Päivän kohokohdat

lauantai 7. kesäkuuta 2014

Tein muutama kuukausi sitten postauksen päivästäni, jonka jälkeen sellaisia toivottiin lisää. Ja koska en yleensä nappaile kuvia kännykällä tai jaa sellaisia sosiaalisessa mediassa, olkoon tämä nyt poikkeus ja tässä tulee monta "tilapäivitystä" ja kännykkäkuvaa kerralla :D



WP_001261.jpg



Tähän päivään mahtui kyllä monta pientä mukavaa juttua. Olen saanut pikkuisen "omaa aikaa" kun isommat tytöt ovat mummolassa. Tämä oma aika tarkoittaa siis aikaa vauvan kanssa kahdestaan :)



Päivä aloitettiin ajamalla heti aamusta Oulun kauppatorille, jossa järjestettiin bloggaajien muoti- ja sisustuskirppis. Siellä treffattiin Heli naapuriblogista Valkoista Harmoniaa ja pöydät kierreltiin yhdessä. Tavattiinpa myös toinen bloginaapurimme Sandy (La Dolce Vita) myyntipöytänsä äärestä. Ja Jenna blogista With All My Love.



torilla.jpg



Torilla pyörähtämisen jälkeen suunnattiin Stockmannille ja pariin muuhun kauppaan. Alemyynneistä löytyi isosiskoille söpöt kissa t-paidat. Naapurin 1-vuotiaalle tytölle ostettiin kesähepeniä synttärilahjaksi.



WP_001288.jpg



Kotiin päästyämme tein ruokaa, ihan vain itselleni (!). Paistettua kanaa, halloumia ja avokadosalaattia. Ai että oli hyvää.



WP_001248.jpg



Sitten lähdettiin synttärijuhlille tien toiselle puolelle. Pystyinkin olemaan harvinaisen rennosti lasten juhlilla, kun ainoa vahdittava nukkui koko ajan vaunuissa. Aika mukavaa sanoisinko :)



WP_001254.jpg



WP_001279.jpg



WP_001276%20%282%29.jpg



Puitteet juhlilla oli niin kauniit kun sää suosi ja pystyimme olemaan ulkona. Kunpa meidänkin pihalla olisi yhtä kauniita puita ja pensaita!



WP_001271.jpg



Loppuilta onkin sitten mennyt vauvelin kanssa höpötellessä ja sylitellessä ♥



WP_001286.jpg



Ihana päivä siis. Mutta on minulla jo ikävä niitä minun isoja pieniä tyttöjä ♥ Kotona on ihan liian hiljaista..!



 

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥