Vilkaisu terassille

lauantai 31. toukokuuta 2014

IMG_7442%20%281280x853%29.jpg



IMG_7445%20%281280x853%29.jpg



Voihan sade. Eipä tässä nyt pääse terassia kuvaamaan tai ylipäätään laittamaan, kun ulkona sataa vettä. Olisin kuvannut teille etupihan terassia, joka on kokenut pienen muutoksen mutta senpä saatte nähdä sitten vähän myöhemmin.



Takapihan terassista saatte nähdä tuon pienen vilkaisun kuitenkin. Kuten olen aiemmin maininnut, koko terassi on pitänyt nyt aloittaa alusta asti sillä edellinen terassi oli tässä talon laajennuksen kohdalla. Ja niin kuin kuvasta näkyy, on terassimateriaali päätetty ja asennettu paikoilleen. Siitä tulette kuulemaan sitten myöhemmin käyttökokemuksia. Työn alla tällä hetkellä ovat terassin aidat, sillä lasten kanssa niitä tarvitaan. Tehtävälistalla on lisäksi paaaaljon muuta.



Tässä päivässä muuten on sitä jotain taikaa, niitä muistoja omasta lapsuudesta siitä tunnelmasta mikä ensimmäisenä kesälomapäivänä oli. Silloin menin monesti ensimmäiseksi viikoksi mummolaan maalle ♥ Vaikka arki jatkuu täällä melkeinpä samanlaisena, on silti jotenkin erityinen olo. Onko se nyt sitten virallisesti kesä? :)



 

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit ♥